Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyi pénzzel lehet annyit...

Mennyi pénzzel lehet annyit keresni crypto daytrading-el, amivel már nem kell dolgoznom?

Figyelt kérdés
Lehet számolni pl. havi x% nyereséggel? Van olyan, hogy valaki mindig nyerséges?
2021. dec. 16. 23:02
A kérdező szavazást indított:
Lehetséges, igen
Nem lehetséges
Sosem vágnék bele, túl kockázatos
Nem értek hozzá, csak szavazni szeretnék
Egyéb (kommentelek)
20 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:

A daytradingben a vollatilitas a lenyeg szoval ilyen szempontbol a kripto akar jo is lenne, de mivel ehhez nagyon, nagyon sok tapasztalat kell semmi ertelmet nem latom. Megveszed, tartod ennyi, ennyit kell csinalni, nem raketa tudomany.

Elkezdesz daytradelni elkapsz par pump and dumpot es lehuzhatod a rolot. Hidd el tudom mirol pofazok, vesztettem mar el ~2 bitcoint daytradinggel es nyertem is vissza, amiert meg mindig nem tudok eleg halat adni...

Nem mondom hogy ne probald meg, csak jatekpenznel tobbet ne tegyel bele mert garantalom hogy veszteni fogsz.

2021. dec. 17. 03:43
 2/10 anonim ***** válasza:
20%
Több 10ezer kripto van már eddig is. Ebből sok csak van de minek. De van egy csomó aminek már megfelelő volatilis piaca van. 15-20-30%os napi változás nem ritka. Beteszel 1milliót, csinálsz pár jó tradet a hónapban, megvan a havi 5-600ezer (mínusz adó).
2021. dec. 17. 07:16
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon nem tudom eldonteni hogy 2 es ironikus vagy hulye :)
2021. dec. 17. 07:18
 4/10 A kérdező kommentje:

#3: Ezt én se :D

#1: Köszi, eddig csak olyan pénzem van benne, ami nem kenyérre kell. Mgey egyébként, csak az a kérdés, hogy lehetne-e annyira jól csinálni, hogy csak ebből meg lehessen élni.

2021. dec. 17. 10:28
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Ja hát ha 100ezer Ftal bohockodsz akkor ne várj csodát.
2021. dec. 17. 17:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyi pénzt fektess be ami amúgy sem hiányozna. Minden nap egy üzlet, mai átlagban hoz 2%ot, a profitot visszaforgatva 1 év alatt megszázszorozhatod a pénzed. Persze ehhez szerencse és tudás kell, ne hidd hogy csak elkezded és pikkpakk meggazdagszol. Türelem a kulcs.
2021. dec. 18. 12:44
 7/10 A kérdező kommentje:

#6: Valójában napi 2%-al, a profitot visszaforgatva egy év alatt 1350,4%-al lenne több pénzem, mint amivel kezdtem.

Megszázszorozni elég 234 nap is.

De köszi a tippet, ez jó útvonalnak tűnik :)

2021. dec. 18. 19:06
 8/10 anonim ***** válasza:
36%

Kriptora alapozni egy egzisztenciát eléggé nagy marhaságnak tűnik számomra, kb. hasonló, mint pár száz éve biztos voltak olyanok, akik annak idején tulipánhagyma-bizniszre alapozták a jövőjüket, aztán volt kemény pofáraesés.

Idő kérdése, hogy mikor pukkad ki ez a kib. nagy lufi, akkor meg sok ember nagyon meg fogja szopni a hatalmas harci lóf.szt.

2022. jan. 10. 16:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Kerdezo, dobd mar be, hogy all a daytrading :))
2022. jan. 10. 17:05
 10/10 A kérdező kommentje:
9-es, elég jól, köszönöm :)
2022. jan. 12. 22:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!