Mennyi pénzzel lehet annyit keresni crypto daytrading-el, amivel már nem kell dolgoznom?
A daytradingben a vollatilitas a lenyeg szoval ilyen szempontbol a kripto akar jo is lenne, de mivel ehhez nagyon, nagyon sok tapasztalat kell semmi ertelmet nem latom. Megveszed, tartod ennyi, ennyit kell csinalni, nem raketa tudomany.
Elkezdesz daytradelni elkapsz par pump and dumpot es lehuzhatod a rolot. Hidd el tudom mirol pofazok, vesztettem mar el ~2 bitcoint daytradinggel es nyertem is vissza, amiert meg mindig nem tudok eleg halat adni...
Nem mondom hogy ne probald meg, csak jatekpenznel tobbet ne tegyel bele mert garantalom hogy veszteni fogsz.
#3: Ezt én se :D
#1: Köszi, eddig csak olyan pénzem van benne, ami nem kenyérre kell. Mgey egyébként, csak az a kérdés, hogy lehetne-e annyira jól csinálni, hogy csak ebből meg lehessen élni.
#6: Valójában napi 2%-al, a profitot visszaforgatva egy év alatt 1350,4%-al lenne több pénzem, mint amivel kezdtem.
Megszázszorozni elég 234 nap is.
De köszi a tippet, ez jó útvonalnak tűnik :)
Kriptora alapozni egy egzisztenciát eléggé nagy marhaságnak tűnik számomra, kb. hasonló, mint pár száz éve biztos voltak olyanok, akik annak idején tulipánhagyma-bizniszre alapozták a jövőjüket, aztán volt kemény pofáraesés.
Idő kérdése, hogy mikor pukkad ki ez a kib. nagy lufi, akkor meg sok ember nagyon meg fogja szopni a hatalmas harci lóf.szt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!