Hol tudom megnézni melyik tevékenységi körök nem kötöttek végzettséghez?
Elég gáz, hogy nincs egy lista a kormányzati oldalakon erről.
De amúgy a legtöbb tevékenységhez nem kell végzettség, ritkább az, amihez kell. Én igazából azt nem értem, hogy egyes dolgokat miért kötöttek végzettséghez (pl fényképész), míg másokat (pl. szoftverfejlesztés) nem...
A baj nem ezzel van, hanem a raffinált gyökér logikával, ami nem végzettséghez kötött, az "engedélyhez" kötött lesz, vagy "bejelentés" köteles.
Olyasmit ami meg egyikbe se esik nem fogsz találni, vagy nem lesz piacképes.
Magyarországon nem érdemes vállalkozni, nincs is pénzük az embereknek, meg a legtöbb irányított ökör.
Magyarország még kb mindíg itt tart...
Szoftverfejlesztés meglehetősen nemzetközi, gyorsan változó és be sem tudják igazán konkrétan határolni mi minősül annak, de nincs kizárva, hogy egyszer alkotnak rá törvényt.
A leggázabb viszont az, hogy ami még piacképes tevékenység lenne az már lassan mind hatósági vizsgás lesz, vagy rá van ültetve a kormányközeli közpénzből a tőzsdén hízlalt "Holding" vagy a "Group" aztán állhatsz be a sorba a többi alvállalkozóval...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!