Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi történik, ha egyszerűen...

Mi történik, ha egyszerűen nem fizetem be a Kata tartozásom?

Figyelt kérdés

Röviden: könyvelőm elbaszta. Vagy átbaszott. De elvileg a katám szüneteltetve volt, hát kiderült hogy nem. 500 ezer forintos tartozáson van, pedif csak 2 hónapig katáztam.

Az oké hogy megszüntetik a cégem, de kapok egyéb büntit, ha egyszerűen szarok az egészre és nem fizetek egy ruppót sem?

2021. dec. 8. 11:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

igen, lehet, 12 havi kamatmentes részletfizetést kérhetsz.

Nem tanulsz már?

2021. dec. 8. 13:02
 12/15 A kérdező kommentje:

Koszonom utana nezek

Alapjaraton Angliaban tanultam szoval annyira se ismerem a magyar rendszereket amennyire egy atlag ember

2021. dec. 8. 13:52
 13/15 anonim ***** válasza:
9 A végrehajtó vonhat, a behajtó nem tehet semmit.
2021. dec. 8. 18:08
 14/15 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem érdeklődj a NAV-nál, hogy milyen lehetőségeid vannak.Meséld el hogy jártál, hátha méltányolják törlesztéssel.Azt nem érdemes megvárni míg végrehajtásra kerül a tartozás, mert az eredeti összeg sokszorosát fogják veled visszafizettetni.
2021. dec. 8. 18:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem volt kb. ilyen tartozásom, írtam részletre kérvényt, elfogadták. Én nem is sajnáltattam magam, azt írtam indoklásnak, hogy hanyag voltam, nem néztem rendesen utána, hogy fizetnem kellene…
2022. jan. 2. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!