Bejelentés a bejelentés-köteles kereskedelmi tevékenység folytatásáról?
A fent említett nyomtatványt kéne leadnom ügyfélkapun keresztül, de sehol nem találom. Az e-önkormányzat portált is néztem, de ott sem adott ki semmit, és mikor a szerepkör váltásnál egyéni vállalkozóként próbálok ügyet intézni, akkor azt írja ki, hogy egyéni vállalkozói jogviszonya az Egyéni vállalkozók nyilvántartása alapján nem igazolt. Viszont mikor megnéztem ezt a nyilvántartást szerepeltem benne. Rossz helyen kerestem? Az önkormányzatnak már írtam ezzel kapcsolatban, de még nem válaszoltak, a telefont nem veszik fel, bemenni pedig a járvány miatt csak időpontra lehet.
Előre is köszönöm a segítséget!
Epapir.gov.hu
Értelemszerűen belépsz, kiválasztod, hogy kinek, milyen ügyben akarsz írni, majd a következő oldalon csatolod, hitelesíted, majd beküldöd. Ennyi.
Annyit mondanék még, hogy sajnos elég sok elmaradott önkormányzat van, akik még mindig beszedik a háromezres díjat az engedélyért. Nyugodtan meg lehet mondani nekik, hogy tavaly változott az illetéktörvény és azóta illetékmentes. Több önkormányzattal szemben is nyertem már ilyen ügyben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!