Áremelés bejelentését hogyan szoktátok megejteni?
Figyelt kérdés
Sajnos január 1-től nekem is muszáj lesz árat emelnem. Viszont a fogalmazási készségeim nincsenek túl magasan, és nem akarom lerendezni annyival, hogy akkor emelek 8%-ot. Szolgáltatást végzek, és igazából az életben minden drágul, nekem is drágábban adják a szoftvereket, tanfolyamokat stb. Tudtok esetleg valami sablonlevelet, amibe beleírom a minket érintő dolgokat, amit kiküldhetnék az ügyfeleknek?2021. nov. 30. 14:57
1/3 anonim válasza:
Ha fix szerződéses ügyfeleid vannak, akkor a szerződésben benne van, hogy mikor és milyen formában kell tájékoztatni őket az esetleges változásokról. Ha rövid szerződésel pl 1 évesek, akkor pedig hosszabbítás előtt jelzed, hogy mi lesz az ár.
2/3 A kérdező kommentje:
Fix, hosszútávú szerződéses ügyfeleim vannak. Nem is a miként a kérdés, mert benne van a szerződésben, hogy írásban, legalább 30 nappal az áremelés előtt. Inkább maga a szövegezés érdekelne, hogy tényleg ne csak annyi legyen, hogy január 1-től X az új ár, hanem valami szépen megfogalmazott pársoros levelet gondoltam.
2021. nov. 30. 15:09
3/3 anonim válasza:
Hivatkozz a hosszútávú kapcsolatra, minőségibb szolgáltatás nyújtása miatt vagy a pandémiás miatt bekövetkezett alapanyag,szállítás stb. DrágulásA miatt, árat szükséges emelned.
Kérem a fentiek elfogadását/ tudomásul vételét.
Várom visszajelzésüket, hogy elkészítésekor az új szerződést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!