Létezik olyan vagy csak én "álmodtam" ,hogy kezdő vállalkozásokat (magam munkanèlküliséggel bíró területen) segítik az elindulában( Nem csak pályázatokra gondolok)?
Észak Abaúj Cserehát lenne a székhely,mezőgazdaság főként de valami hozzá kapcsolódó. Támogatásokhoz általában kell 0.5-5 év!
Mezőgazdasági mérnök szakra jártam,de sajnos nem fejeztem be ez gondolom bürokráciában 0. De egy panel lakó asztalos(vagy bármi más)tól több gyakorlatban.
Na újból! Észak-Abaúj ,Cserehát lenne a székhely,mezőgazdaság főtevékenység, de valami hozzá kapcsolódó plussz is lenne. Kezdetben minimum 4órás foglakoztatású munkavállalóval.
Támogatásokhoz általában kell 0.5-5 lezárt gazdasági év kell.
Mezőgazdasági mérnök szakra jártam,de sajnos nem fejeztem be ez gondolom bürokráciában 0. De egy panel lakó asztalos(vagy bármi más)tól több gyakorlatban.
Troll, nem kell vele törődni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!