Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mernél most vállalkozóvá...

Mernél most vállalkozóvá válni ilyen feltételekkel?

Figyelt kérdés
Jelenleg két megélhetésem van. Tanár vagyok egy iskolában (órabérem kb 1.200.-/óra), és mellette vállalkozóként is dolgozom (órabér 6-8 ezer/óra). Eddig nem volt túl izmos a vállalkozás, de az utóbbi hónap során fejlesztettem, és jelenleg már majdnem a 3-szorosát keresem az iskolai béremnek. A feleségem szerint nem lenne bölcs döntés otthagyni a tanári melót, mert ha jön a covid miatti sokadik lezárás, akkor visszaeshet a vállalkozás is, és akkor legalább a biztos tanári fizetés maradna. De már annyira elegem van. Most a hét 3 napján tanítok, 3-4 napon pedig a vállalkozást tolom. Szerintetek sem lenne szabad most mozdulni?

2021. nov. 6. 17:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Mit tanítasz vállalkozóként?
2021. nov. 6. 17:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Vállalkozóként pszichológus vagyok. Online és személyes formában is.
2021. nov. 6. 17:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor simán
2021. nov. 6. 17:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg bővítheted a vállalkozást céges csapatépítőkkel, vagy cégeknek oktatásokkal (home office motiváció, meg stresszkezelés oktatás) vagy cégeket megkereshetsz munkavàllalóiknak tartasz terápiát, hogy a covid időszakot átvészeljék)
2021. nov. 6. 17:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Cégek felé bővíteni most nem szeretnék. Nem az én szakterületem. A kérdésem arra vonatkozik, hogy ha abból a helyzetből indulunk ki, amiben most tartok, akkor mernétek-e elhagyni a biztos pici pénzt.
2021. nov. 6. 18:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Otthagynám a francba, nyilván lesz egy kis csökkenés, de azért nem fogja lenullázni a te területeden. Viszont valóban meg kellene próbálnod terjeszkedni cégek felé
2021. nov. 6. 18:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

1 seggel nem lehet megülni 2 lovat. Én is otthagynám és a maradék időben is a vállalkozásra fókuszálnék.

Pont a vállalkozás nem fog visszaesni egy lezárás esetén. plusz simán adhatsz online órákat is a bezárt, beszélgetni vágyóknak.

2021. nov. 6. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán otthagynám. A terápiára az online tér is tökéletes és most nagyon hódit a terápiába járás. Tanárnak 1 év múlva is visszamehetsz, ha nem jönne be a vállalkozás.
2021. nov. 6. 19:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ezt fel tudtad epiteni barmi történik is sikerul majd megoldanod. Minenkepp hagydott az iskolat es fokuszalj a vallalkozasra. Amugy meg iskolanal rosszabb melot ne igen kapsz, meg egy meki is jobb annal
2021. nov. 6. 19:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szintén vállalkozó vagyok. Tervezőmérnök építőipari terület.

Hagyd ott, hidd el, ha eddig eljutottal, hogy munka mellett van egy életképes bizniszed amit valoszinuleg szeretsz is csinalni, akkor hosszu tavon plusszosan jon ki a merleg nyelve! :)

Annyi h vallalkozokent vannak jo es rossz idoszakok is, amikor epp a hullam aljan vagy akkor nem szabad meginogni es feladni:)!

2021. nov. 7. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!