Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Elkezdtem komolyan foglalkozni...

Elkezdtem komolyan foglalkozni sportfogadással, 1 hete csinálom és eddig 130.000 forint a profit. Nagyon jól ismerem a csapatokat tudom ki mire képes stb?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják rokonok is, ismerősök is hogy csak szerencse, meg ebből hosszútávon nem lehet élni, meg sokat keresni, de szerintem meg igen. Van itt aki megélhetés szinten foglalkozik sportfogadással? Illetve bizonyos összeg felett kell adózni a nyereményből?

2021. okt. 28. 03:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 A kérdező kommentje:
Látom valakinek annyira számít ez a platform hogy képes egy 3 hónapos kérdésre visszatérni, aztán ha azt mondom hogy 350 ezer forint profit jött összesen az utóbbi 3 hónapban, akkor azt mondja fotózzam le mind az összes szelvényt az utóbbi 3 hónapból, vagy nem hiszi el :D Egészség, további szép napot!
2022. jan. 10. 14:39
 52/71 anonim ***** válasza:
0%
kérdező,csak szeretek szakadni a hasonló barmokon,akik munka nélkül akarnak pénzt keresni,és ettől várják a csodát.Meg amúgy is azt írogattad hogy ott lesz a kérdés a kiemeltek között...
2022. jan. 10. 20:18
 53/71 anonim ***** válasza:
61%

52: neked miért fáj az, ha valaki nem 40 éven keresztül szeretne 8 órázni? ti vagytok az az embertipus, aki 10 éven keresztül pofázik arról, hogy milyen vállalkozást kéne csinálni, és egy rohadt könyvelőhöz nem megy el egész élete során.

Én gratulálok a kérdezőnek, ha tényleg ennyit profitált. Nyilván nem lehetetlen, de nagyon nehéz. Meg amúgy is, mennyi rosszindulat kell már ahhoz, hogy egy névtelen oldalon ilyeneket írjunk valakinek...

2022. jan. 10. 22:43
 54/71 anonim ***** válasza:
0%
Oké,meg hagyom a kérdezőt abban a hitében, hogy sportfogadásból fog meggazdagodni. De egy valakim tanulj meg, az a biztos amiért megdolgozol, nem az hogy egy le nem játszott eseményre tippelsz. Ha meg azt meri mondani az ember,hogy ez nem lesz sikeres, akkor jönnek az olyan dumák, mint amit az 53-as írt, de stabil bevételt sportfogadásból egyikőtök sem tud felmutatni, csak az álmodozás megy, hogy ez igen is lehetséges.
2022. jan. 11. 08:41
 55/71 anonim ***** válasza:
Ha szerinted ez nem munka, akkor közöd sincs a profi sportfogadáshoz. Barom 52 54.
2022. jan. 11. 12:43
 56/71 anonim ***** válasza:

54: miért érzed úgy, hogy bele kell szólnod egy olyan témába, amihez semmi közöd, és semmit nem tudsz róla?

"nem az hogy egy le nem játszott eseményre tippelsz"

Képzeld, aki sportfogadásból profitál, az nem 1-1 meccset tippel meg, hanem mondjuk havi 100-at. Ha ebből a havi 100-ból 60 nyertes, akkor neki bizony profitja lesz. Erről szól. Ez hosszútávon nem szerencsejáték, bármennyire is fáj.

"de stabil bevételt sportfogadásból egyikőtök sem tud felmutatni"

Ott a kérdező, és itt vagyok én. Bizonygatni viszont nem fogunk semmit egy ilyen rosszindulatú bunkónak mint te. Meg egyébként is, hogy jössz te ahhoz hogy ilyet kijelents ismeretlen emberekről...

2022. jan. 11. 13:48
 57/71 anonim ***** válasza:
29%
ó,de ideges lett valaki,Csak nem sok volt a bukó? Igen nekem közöm sincs a sportfogadáshoz,még az a szerencse hogy itt vagytok ti,PROFI SPORTFOGADÓK. És hol írtam azt,hogy 1 meccset tippel meg?Azt írtam hogy egy le nem játszott eseményre tippel.És mielőtt jönnél azzal,hogy élőben is lehet fogadni,elárulom hogy az is ugyanúgy elmehet. És bármennyire is fáj,ez szerencsejáték rövid,és hosszútávon is,ha tetszik,ha nem. Ki mondta neked hogy bizonygass? De nem is tudnál a veszteségen mást felmutatni. Az nem érdekes hogy csak azok mondják azt hogy sprotfogadásból meg lehet élni,akik tippet árulnak? Szerinted miért? A sok lusta barom miatt,mint ti,akik azt hiszik hogy munka nélkül vihetik bármire az életben,és lusták felemelni a p*csájukat.Na ők a hozzátok hasonló emberekből meg tudnak élni.
2022. jan. 11. 15:40
 58/71 anonim ***** válasza:

"És hol írtam azt,hogy 1 meccset tippel meg?Azt írtam hogy egy le nem játszott eseményre tippel"

aztán:

"És mielőtt jönnél azzal,hogy élőben is lehet fogadni,elárulom hogy az is ugyanúgy elmehet"

Szóval nem értettél meg semmit abból amit írtam, köszi a csevegést, szevasz.

2022. jan. 11. 16:49
 59/71 anonim ***** válasza:
0%
Havi 100 jott ossze es erre veritek a melletek :))?
2022. jan. 11. 17:53
 60/71 anonim ***** válasza:
68%

Szorozd meg harminccal, majd tizenkettővel. Annyi jött tavaly, te ostoba állat. :D

58 szerintem hagyjuk a fenébe ezt a tagot, igazi értelmi fogyatékos.

2022. jan. 11. 18:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!