Elkezdtem komolyan foglalkozni sportfogadással, 1 hete csinálom és eddig 130.000 forint a profit. Nagyon jól ismerem a csapatokat tudom ki mire képes stb?
52: neked miért fáj az, ha valaki nem 40 éven keresztül szeretne 8 órázni? ti vagytok az az embertipus, aki 10 éven keresztül pofázik arról, hogy milyen vállalkozást kéne csinálni, és egy rohadt könyvelőhöz nem megy el egész élete során.
Én gratulálok a kérdezőnek, ha tényleg ennyit profitált. Nyilván nem lehetetlen, de nagyon nehéz. Meg amúgy is, mennyi rosszindulat kell már ahhoz, hogy egy névtelen oldalon ilyeneket írjunk valakinek...
54: miért érzed úgy, hogy bele kell szólnod egy olyan témába, amihez semmi közöd, és semmit nem tudsz róla?
"nem az hogy egy le nem játszott eseményre tippelsz"
Képzeld, aki sportfogadásból profitál, az nem 1-1 meccset tippel meg, hanem mondjuk havi 100-at. Ha ebből a havi 100-ból 60 nyertes, akkor neki bizony profitja lesz. Erről szól. Ez hosszútávon nem szerencsejáték, bármennyire is fáj.
"de stabil bevételt sportfogadásból egyikőtök sem tud felmutatni"
Ott a kérdező, és itt vagyok én. Bizonygatni viszont nem fogunk semmit egy ilyen rosszindulatú bunkónak mint te. Meg egyébként is, hogy jössz te ahhoz hogy ilyet kijelents ismeretlen emberekről...
"És hol írtam azt,hogy 1 meccset tippel meg?Azt írtam hogy egy le nem játszott eseményre tippel"
aztán:
"És mielőtt jönnél azzal,hogy élőben is lehet fogadni,elárulom hogy az is ugyanúgy elmehet"
Szóval nem értettél meg semmit abból amit írtam, köszi a csevegést, szevasz.
Szorozd meg harminccal, majd tizenkettővel. Annyi jött tavaly, te ostoba állat. :D
58 szerintem hagyjuk a fenébe ezt a tagot, igazi értelmi fogyatékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!