Elkezdtem komolyan foglalkozni sportfogadással, 1 hete csinálom és eddig 130.000 forint a profit. Nagyon jól ismerem a csapatokat tudom ki mire képes stb?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják rokonok is, ismerősök is hogy csak szerencse, meg ebből hosszútávon nem lehet élni, meg sokat keresni, de szerintem meg igen. Van itt aki megélhetés szinten foglalkozik sportfogadással? Illetve bizonyos összeg felett kell adózni a nyereményből?2021. okt. 28. 03:13
41/71 anonim válasza:
Azt elhiszem hogy nem olyan jók a tippjei mint amilyennek beállítja, de biztos hogy ért hozzá. Nyílván nem a vesztes szelvényeivel fogja promózni magát, de ő is elmondta egy live-ban, hogy aki k*rvának áll, az ne csodálkozzon,ha meg*asszák. Lehet valaki akármilyen jó tipp adó, azt tudomásul kell venni, hogy a szerencse azért nagyban közrejátszik. Ő is sokszor elmondja, hogy csak azzal a pénzzel játsz, ami nem okoz gondot ha elmegy. Arról meg nem ő tehet, hogy sokan azt hiszik hogy ennyire egyszerű ez az egész, és minden tipp nyer. A világ legprofibb tippstereinek is vannak hullámvölgyei, ebben biztos vagyok. Lehet hogy valaki akkor csatlakozott az egyik csoportjába, amikor egy hullámvölgyben volt, és egyből elkönyveli hogy szar. Nem védeni akarom, de szerintem hülye az aki nem használná ki a tipp adás lehetőségeit. Egyébként én egyik csoportjában sem vagyok benne, mert nem gondolom hogy nagyságrendekkel jobb tippeket adna, mintha én elemeznék magamnak. A teniszes stratégiáját vettem meg, mert úgy gondoltam hogy abban van potenciál, de mikor kérdeztem tőle régbben messengeren, akkor is teljesen normálisan válaszolt, annak ellenére hogy nem vettem semmit tőle, ellenben pl a futballpápa oldallal, amikor beszélgettünk, hogy ők hogy elemzik a meccseket, stb és semmit nem voltak hajlandóak segíteni, azt akarták hogy vegyek meg egy "mentor programot" 300 ezer forintért, pedig 10 ezer forintért vettem tőlük egy "webinár" oktatatást,amiben olyanok voltak, hogy hogy kell kitölteni egy tippmix szelvényt, meg hogy kell az eredmények.com-ot használni. És ezért kérdeztem tőlük egy-két dolgot Facebookon, mert ez egy k*urva nagy lehúzás volt.
42/71 anonim válasza:
Egyébként nem te vagy az, aki azt mondta hogy főleg kosárlabdára fogad? Egyszer beszélgettünk privátba, és ott is azt mondtad hogy jó tippadókra kell feliratkozni.
43/71 anonim válasza:
Van telegramom, de sosem hallottam róla. Mi a pontos neve TG-n?
44/71 anonim válasza:
#42, de :D
Csak anonimizáltam a nevem. De mindenre fogadok, nem csak kosárlabdára.
45/71 anonim válasza:
#44 esetleg tudnánk privátban beszélni?
46/71 anonim válasza:
A footballpápa bohóc is elmehet a krva nyjába. berkivel együtt. Ezek egy szinten vannak. Sport&tip meg footballpápa.
Hádész Kutyája amúgy értelmes gyerek, de kétlem, hogy masszív pluszban lenne.
48/71 anonim válasza:
Na mi van te nagy sportfogadó?Milliárdos vagy már?
49/71 anonim válasza:
48, ez egy maraton. Te milliárdos lettél már a szakmádból? Sportfogadásból az lehetsz, de nem 2 hónap alatt.
50/71 anonim válasza:
Hanem egy perc alatt, csak nem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!