Lenne èrtelme anyagilag ásványi kristályboltot nyitni?
Sziasztok!
Nagyon imádom az ásványi kristályokat. Megfordult a fejemben, hogy nyitnèk egy üzletet, ahol árusítanám őket. Ezzel kapcsolatosan már megfogalmazódott bennem, hogy hogyan ès miket. A mi városunkban mèg nincs ilyen üzlet. Azoktól kèrdeznèm, akik foglalkoznak ezekkel a kristályokkal, hogy megèrnè e belevágni?
Köszönöm
Hááát..én mindig titkon azt gondoltam ezek valami pénzmosodák. :D Persze, mindig van egy-két ember akkai betéved, de az utcai árusoknál is csak megnézik, majd továbbállnak. Ha valami ásványosat keresek, akkor neten utánakeresek.
Szerintem valami nagyon egyedi témával kellene előhozakodni hogy sikeres legyen.
Van itt egy ásványbolt már nagyon rég óta. Azt nem tudom, hogy megéri-e, de elég nagy az árukészlet. Fűznek egyedi kartkötőket is, jóval olcsóbban, mint netről rendelve (itt 2500ből kijött az, ami a neten 4500+posta). Lehet a webshop jobban megérné, ahol lehetne kérni egyedi darabokat.
Egy fizikai üzlet nyitás macerásabb.
Azért bukik el a vállalkozók nagy része 1-2 éven belül, mert az agyi kapacitása eddig terjed.
"Nagyon imádom az ásványi kristályokat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!