A méhészek szoktak árulni olyan terméket, ami virágpor néven fut. Ez mit tartalmaz a virágporon kívül? Nem úgy értem, hogy milyen vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, hanem úgy, hogy mitől áll össze kis galacsinokká a virágpor?
3, 4. Köszi. Nem pánikoltam a méhnyál miatt, csak kérdeztem.
De nem lehet, hogy a virágporban is van méhnyál?
Ezt találtam:
"A pollen egy túlmisztifikált, ellenben kevéssé tanulmányozott, különös kiegészítő, melynek a jelek szerin vajmi kevés köze van a teljesítményhez. Ha azonban ellenállhatatlan kényszert érzel arra, hogy a reggeli müzlidet pont megszilárdult méhnyállal dúsítsd fel, talán kíváncsi vagy, hogy mit kapsz – vagyis jelen esetben nem kapsz – cserébe. Az igazságosság kedvéért persze olvashatsz majd az előnyös hatásokról is, mindamellett, hogy nem tartjuk elképzelhetőnek, hogy valaha is az derülne ki, hogy ez valójában „power pollen”."
Itt: [link]
Ez alapján mégis tartalmaz méhnyálat.
Mindenesetre, ha ismertek méhészeket, tőlük is meg lehetne kérdezni.
Hát, időközben több keresővel is megnéztem. Remélem, hogy ez nem baj.
Egyelőre csak egy helyen találtam leírva, ezért örülnék, ha a méhészek is vagy más hozzáértők megszólalnának. Vagy esetünkben írnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!