Egyetemista vagyok, van 1.5 millió forintom és nem szeretnék cégnek dolgozni (még egyetem alatt értve) szerintetek mit kezdjek el csinálni és mit gondoltok az ötleteimről? (többi lent)
Matekból/infó korepetálás lenne az egyik, amire gondoltam, de nem tudom mennyire éri meg, mert rengeteg hallgató hirdet ilyen oldalakon (sőt elég szép hölgyek is:D), szóval nem hiszem, hogy sok diákom lenne. Ezen kívül gondoltam arra, hogy árulnék neten valamit, pl kézenfekvő lenne számítógép alkatrészeket, mert hallottam olyat, hogy magánvállalkozóként nagykerből olcsóbban lehet venni, viszont ez nem tudom mennyire valós elképzelés. De az is megfordult a fejemben, hogy nagykerből vennék olcsóbban alkatrészeket és csinálnék előre gépeket, viszont ha nincs erre kereslet, akkor nem érné meg a szenvedést. Gondolkoztam azon is, hogy vennék robogókat és kiadnám futároknak, mert foodpandás/woltos csoportba szoktak ilyeneket hirdetni és ahogy nézegettem, kivitelezhető lenne, de nem tudom, hogy mennyire éri meg, mert nekem kellene szervizelnem őket, ha összetörik, akkor kérdés mennyit fizet a biztosító és lehet sok idő lenne mire megtérülne ez az egész kevés motorral.
Szerintetek mit lenne érdemes csinálnom, mit tanácsoltok?
Ooooh, hogy úgy értetted, úgy sajnos nincs mivel védenem magam igazad van.
Lehet belőle bajom, ha jófogáson csinálom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!