Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen cég nevet válasszak?

Milyen cég nevet válasszak?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kereskedelmi ingatlanok üzemeltetésével foglalkozó céget alapítok, és keresem erre a megfelelő cég nevet, amely kifejezi, hogy mivel foglalkozik a cégem, mi a tevékenységem. Budapesten airbnb lakások, illetve vidéken apartmanok üzemeltetésével foglalkozunk. Angol, és magyar név is szóba jöhet. Eddigi ötleteim: Key Apartments, Key 4 Stay Kft, Bed 4 you, stb. Inkább az elsőhöz hasonlókat keresek.

Köszönöm előre is a tippeket. :)

30/F

2021. okt. 8. 00:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Home 4 u?
2021. okt. 8. 01:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Home 4 you. Szerintem. Motelt, hotelt, bérlakást, vagy irodaházat üzemeltettek? Ha leírod, könnyebb lesz a dolgunk.
2021. okt. 8. 07:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Amire tudsz számlát kérni és le tudja írni a szerencsétlen bolti eladó.

Az, hogy emellé mit találsz ki a hirdetésben egy dolog. De a cégnév nem.

Nekem is van 2 olyan amiben szám van mission impossible elmagyarázni.

Sőt 1es soha ne legyen mert 2 év volt a cégbíróságnak az 1 est beírni és nem I betűt használni :)

Szerintem.

Ja de volt illetve van 4you -ra végződő cégem is , hát ott is inkább leírom és megpróbálják lemásolni.

2021. okt. 8. 09:45
 4/6 anonim ***** válasza:
#3: Hát a "Bikfis minta nagyhal angolul Kft" után nem csodálkozom. :D
2021. okt. 8. 10:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Airbnb lakás, és apartman nyári nyitvatartással Balatoni településen. Kereskedelmi szálláshelyek abszolút, turistákra építve. :)
2021. okt. 8. 10:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha már Home4You, a fentebb leírt érvek miatt inkább legyen Home For You Kft.
2021. okt. 8. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!