Anixaxa2015 kérdése:
Szerintetek a riasztó havi díját a tulajdonos fizeti vagy bérlő egy üzletben? Ha a vezetékek nem megfelelőek az üzletben az üzletben a villanyszerelő díját ki fizeti?
Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 13:57
3/6 anonim válasza:
A riasztó az rezsi . Ha nem megfelelő az mit jelent ? Bérlek egy üzlethelyiséget és szolariuomot akarok csinálni akkor én fizetem
Ha berlek egyet és a lámpa nem megy az a bérbeadó
4/6 anonim válasza:
A riasztó havidíját szerintem a bérlőnek, a vezetékek cseréjét a tulajdonosnak kellene.
5/6 anonim válasza:
A havidíj az rezsi, tehát a bérlő kell fizesse. A villanyszerelő díjáta bérbeadó.
6/6 anonim válasza:
Mivel bérlő vagy a bérbeadónak kötelessége hogy olyan helyiséget biztosítson ami a mai szabályoknak megfelelnek mivel nem te okoztál kárt gondolom el van öregedve a vezeték ezt neki kéne javítani ha nem akkor keress másikat. Ne te újítás fel másnak a tulajdonát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!