Fórizs László Ferenc kérdése:
Üzletkötő/értékesítő kellene nekem?
Figyelt kérdés
Kistermelőként Füstölt árut állítunk elő, kolbász, szalonnák stb.
Az árunk jó minőségű és kelendő. Eddig piacokon érétkesítettünk, de szeretnénk boltokba szállítani, ehhez szeretnék egy olyan embert 'felvenni', aki a környékemen lévő boltokat 40km-en belül végigjárná, vinne mintát stb. (nem tudom hogy működik a boltolás), és meggyőzné a boltokat, hogy az én termékem jobb mint a másiké, és tőlem rendeljen.
max 30 boltot szeretnék.
A kérdés másik fele, hogy ennek a személynek milyen fizetés járna?(jutalék?, fixfizetés?).
'Céges' autót biztosítani nem fogok tudni(km díj?)
Valamint azt az elején szeretném vele megbeszélni, hogy ha meglenne a 30 fix bolt, azután nekem nem lenne rá már szükségem.
2021. szept. 29. 18:47
1/1 anonim válasza:
járd végig te.. kényelmes tempóval max 1 heti meló, de le lehet tolni pár nap alatt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!