Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi a véleményetek, megéri,...

Mi a véleményetek, megéri, működhet?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy biztos munkahelyem, ami nem is fizet rosszul viszont nem szeretem. Nagy belvárosi multi, végzettségem nincs, de beszélek 2 nyelvet felső fokon. Szeretnék kitanulni valamit, ami kitörést hozna a multik világából.

Az opció amin gondolkoztam, hogy elvégeznek egy SEO képzést.

Szerintetek erre mennyire van kereslet? Ha valóban belefektetném az időt és a pénzt a tanulásba.

Én azt gondolom, hogy egy jó szakemberre mindig szükség van, a családomban van aki webaruhazat üzemeltet és már jó pár emberen túl van (hirdetés ügyileg) mire most végre megtalálta a megfelelő, megbízható embert.

Arra is gondoltam, hogy talán itt is tudnám kamatoztatni a nyelvtudásomat, és nem csak magyar weboldalakat/ webáruházakat hirdetni hanem külföld fele is nyitni a későbbiekben.

Nezelodtem és láttam, hogy rengeteg anyag elérhető ingyen is, de vannak komolyabb tanfolyamok is.

Talaltam egyet ami meg papírt is ad róla, felnottkepzes, mondjuk elég borsos az ára, 1.200.000 Ft, Szilágyi Balázs kurzusa.

Vannak olcsóbb kurzusok is fent az oldalán, lehet érdemesebb lenne egy olyannal kezdeni.

Mindenképpen olyan dologban gondolkozom, amivel tudnék rugalmasan otthonról (akar külföldről is) dolgozni.

Szerintetek ez megérne?

Mit gondoltok?

2021. szept. 24. 11:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%

"Talaltam egyet ami meg papírt is ad róla"

El sem hinnéd hogy milyen haszontalan hülyeségekre lehet "papírt adó" képzést szervezni. Szerintem egy hétvégés jedilovag tanfolyamot is szervezhetnék 500e Ft-ért "hobbitanfolyam" címszóval és hivatalos sorszámozott tanúsítványt állíthatnék ki a résztvevőknek, ha lenen rá igény.

2021. szept. 24. 12:03
 2/14 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem kidobott penz, majd ne felejts el utolag szolni hogy mi volt
2021. szept. 24. 12:14
 3/14 anonim ***** válasza:
59%

Sokan csinálják, sok a kókler, és a cégek nem szeretnek ilyesmiért fizetni. Frontend ismeret nélkül semmit nem ér.

Fizetős kurzust semmiképp, az lehúzás. Rengeteg ingyen anyag van a neten.

2021. szept. 24. 12:26
 4/14 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor ez a kurzus off.

De maga az ötlet az miért nem jó?

Rengeteg a webáruház főleg a covid alatt jó sok új készült.

Ezek a vállakozások pedig gondolom valakivel csináltatják a hirdetésüket.

2021. szept. 24. 12:30
 5/14 anonim ***** válasza:
59%
Mert mint írtam, nem szeretnek érte fizetni. Józsi, írj má két sort az oldalamra 500 forintot adok flekkenként. Kb ez megy.
2021. szept. 24. 12:34
 6/14 anonim ***** válasza:
És nem azt mondom, hogy nem lehet vele keresni, hanem h nem könnyű, úgy lehet jó, ha weboldalt is te csinálod mellé.
2021. szept. 24. 12:35
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az 500 forinttal nem is jártam messze az igazságtól, most megkérdeztem pár ismerőst, aki dolgoztatott SEOssal, és 2000-2500 forintot fizettek cikkenként. Szerintem ez a vicc kategória. Más kérdés persze, hogy a SEO messze nem csak cikkírás.
2021. szept. 24. 13:19
 8/14 A kérdező kommentje:
És Google hirdetésekre specializálódva?
2021. szept. 24. 13:50
 9/14 anonim ***** válasza:
#7 egy hozzáértő nem ír ennyiért cikket másnak... Attól mert elvégzel egy 50e Ft-ot képzést még nem leszek SEO-s. Ezek kóklerek.
2021. szept. 24. 19:45
 10/14 anonim ***** válasza:
Épp ezt írtam fent, hogy sok az olcsó konkurencia, a cégek meg nem szeretnek fizetni.
2021. szept. 24. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!