Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi kell egy saját vállalkozás...

Mi kell egy saját vállalkozás elkezdesehez? Illetve mennyi pénz?

Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 14:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

De vallalkozas, mert abbol elek

Es adozzom a f*szom belole, lopnak ezek eleg unios penzt

Tobb mint 40% ado van rajta

Pokerhez kell net meg szamitogep de mas nem

Persze en 600$-ral kezdtem el nem akartam freerollokkal szarakodni

2021. szept. 5. 22:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Azért mert abból élsz, attól még nem lesz vállalkozás. Van, aki segélyből él, mégsem hívhatod vállalkozásnak.

És arról volt szó, hogy 0 forintból, az elég hamar meg is dőlt.

2021. szept. 5. 22:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Lehet 0 Ft-bol is de nekem volt sporolt penzem akkor minek szarakodjak 0 Ft-bol

Olyat is lehet ha csoves vagy kerdezo es nincs sporolt penzed hogy fabol kifaragsz kis allatfigurakat es azt arulod a Margitszigeten

2021. szept. 6. 05:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Ja meg a pokert ne vedd egy kalap ala a segelybol éléssel mert en nem masokon eloskodok hanem a sajat tudasommal keresek penzt
2021. szept. 6. 05:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Oké, brutálisan nem érted, hogy miről van szó, komoly fogalmi problémákkal küzdesz :)
2021. szept. 6. 07:16
 16/16 anonim válasza:
ha van egy jó ötleted és csinálsz neki weboldalt amivel foglalkozol, szóval nézettsége is lesz, akkor csak sok munkát kell bele fektetni pénzt keveset.
2021. szept. 6. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!