Mi kell egy saját vállalkozás elkezdesehez? Illetve mennyi pénz?
Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 14:49
11/16 anonim válasza:
De vallalkozas, mert abbol elek
Es adozzom a f*szom belole, lopnak ezek eleg unios penzt
Tobb mint 40% ado van rajta
Pokerhez kell net meg szamitogep de mas nem
Persze en 600$-ral kezdtem el nem akartam freerollokkal szarakodni
12/16 anonim válasza:
Azért mert abból élsz, attól még nem lesz vállalkozás. Van, aki segélyből él, mégsem hívhatod vállalkozásnak.
És arról volt szó, hogy 0 forintból, az elég hamar meg is dőlt.
13/16 anonim válasza:
Lehet 0 Ft-bol is de nekem volt sporolt penzem akkor minek szarakodjak 0 Ft-bol
Olyat is lehet ha csoves vagy kerdezo es nincs sporolt penzed hogy fabol kifaragsz kis allatfigurakat es azt arulod a Margitszigeten
14/16 anonim válasza:
Ja meg a pokert ne vedd egy kalap ala a segelybol éléssel mert en nem masokon eloskodok hanem a sajat tudasommal keresek penzt
15/16 anonim válasza:
Oké, brutálisan nem érted, hogy miről van szó, komoly fogalmi problémákkal küzdesz :)
16/16 anonim válasza:
ha van egy jó ötleted és csinálsz neki weboldalt amivel foglalkozol, szóval nézettsége is lesz, akkor csak sok munkát kell bele fektetni pénzt keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!