Mi kell egy saját vállalkozás elkezdesehez? Illetve mennyi pénz?
Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 14:49
1/16 anonim válasza:
Ez attól függ milyen vállalkozás. Teljesen más tőke és engedély kell pl egy étteremhez, mint egy takarítócéghez.
2/16 anonim válasza:
ötlet, amin van megfelelő mennyiségű profit, amire van valós piac aki hajlandó érte fizetni, és akit olcsón el tudsz érni.
Pénzmennyiség kérdése az első ponttól függ.
3/16 anonim válasza:
szerintem 30 000 forinttól a csillagos égig bármennyi szükséges lehet, az ötlettől függ. példáúl egy társasház takarításhoz elég két seprű, két vödör, 1 lapát és egy mop meg két darab rongy. de ha valamit termelni akarsz akkor kell egy halom gép, raktár, üzem, stb. ezek meg akár több tízmilliós vagy százmilliós tételek.
4/16 librikus válasza:
Értened kell ahhoz amiben vállalkozni akarsz és legyen alaptőkéd.
5/16 anonim válasza:
Ha egyéni vállalkozóit kiváltod, akkor ahhoz nulla forint töke kell és már másnap dolgozhatsz, vállalkozhatsz is!
6/16 anonim válasza:
Pls, ne adjunk már ilyen buta "tanácsokat".
7/16 anonim válasza:
#6-os, melyik volt a buta tanács?
Én bementem az okmányirodába, aláírtam pár papírt és 1 perccel később már vállalkozó voltam. Nem került semmibe. De ahogy többen is leírták, aztán nem teljesen mindegy, hogy mire vállalkozol és ehhez megvannak-e az eszközeid vagy majd utólag tervezed beszerezni őket.
8/16 anonim válasza:
Igen? Akkor kérlek mondj egyetlen egy olyan tevékenységet, amit valaki 0 forintból el tud indítani hivatalosan. Majd miután leírtad, megcáfolom, hogy miért nincs igazad.
9/16 anonim válasza:
8-as online poker egyszemélyes vállalkozás játssz freerollokat és ne fizess be sose
10/16 anonim válasza:
Az online póker nem vállalkozás. Önálló tevékenység adózási szempontból. Szóval rossz a példa.
Amúgy ahhoz is kell device amin játszol meg net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!