Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 1500 nm2-es telek fűkaszálásáé...

1500 nm2-es telek fűkaszálásáért mennyit lehet elkérni?

Figyelt kérdés
2021. aug. 4. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez sokmindentől függ. Milyen a terep, mekkora a gaz, melyik részén az országban, stb.
2021. aug. 4. 13:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Errefelé 3000-3500Ft /tank. Vagy napszámos órabér+üzemanyag költség.
2021. aug. 4. 13:57
 3/5 Senior Séf ***** válasza:
25 éve az elsők között vállalkoztam ilyen munkára, igaz, csak délutánonként, hobbi szinten. Az árakkal tehát nem vagyok tisztában, de én úgy számoltam, hogy idő + üzemanyag * amortizáció.
2021. aug. 8. 12:39
 4/5 anonim válasza:

…csatlakozva az 1-eshez - Balatonalmádiban, külterületen viszonylag egyenes terepen, faültetvényen, félméteres gaz esetében (alsó hangon) 10 Ft/ m2.

De 20 Ft/m2 inkább.

Nálam 4500 m2 van.

Vettem egy jó közepes Husquarna-t és az első évben visszajött az ára.

Ha “rendszeresben” kéred, lehet valamivel olcsóbb.

2021. aug. 9. 07:44
 5/5 kokomfitty ***** válasza:

Budapest és környékén derékig érőért lehet 25e. Kisebb és vagy gondozott de egyenes terep esetén ami fűnyírás kategória olyan 15-20e.

Ez még függ attól be kell-e gyűjteni a levágott gazt/füvet, fűnyíróval utánvágni, összegereblyézni. Ha nagyon raplis a kuncsaft akkor lehet 35 is de az már nem egynapi meló

2021. aug. 9. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!