Ilyen feltételekkel megélne egy autókölcsönző?
Egy 100.000 fő lakosságú városban lakom, és nagyon ritkán, de bérlek kisteherautót. Nyáron bármikor próbálkoztam, a 3. vagy 4. helyen volt csak azonnal rendelkezésre álló autó.
Az ilyen cégek nagyrésze igénytelen, alig költ a marketingre, az autók is lelakott roncsok, régi, kopott matricákkal.
Én teljesen máshogy gondolnám ezt, viszonylag fiatal, igényesebb, tisztán tartott autókkal (2007 körüli Merci sprinterből már 3m körül kapható szép), folyamatos kedvezményekkel (pl xy ajánló által jön valaki, akkor mindkettőnek a következő bérlésből -10%, vagy mondjuk a 10. bérlés után silver kártya, amivel -5% kedvezmény lejön, 30. bérlés után gold, amivel 10%. minden bérlésből.) Kezdésnek 5 ilyen autót tudnék venni, persze mindent legálisan tervezek csinálni. A profitból sokat szánnék marketingre, fb hirdetésre, plakátozásra, designerre.
Szerintetek életképes ez?
Későbbiekben, ahogy látom az igényeket, bővíteném a kínálatot 9 személyes kisbuszokkal, platós autókkal, munkagépekkel. (Rakodó, bobcat)
Nem
Nem tárolhatod a kocsikat parkolókban, és telephely kötelezett tevékenység, a telephelynek meg követelményei vannak
Bizony, telephely kell.
Másrészt érdemes számolni kicsit:
Ha a 3millas kocsi ugyanannyit termel, mint a régebbi egy millás, akkor melyiket érdemes megvenni? 🤔
Ugye ugye?
6. igen, általában úgy indul mindenki, hogy még nem volt ügyfele. A kérdés feltevésekor írtam, hogy 5 ilyen autót tudnék venni. Cég alapítás az piti összeg, havi 15 egy könyvelőre szintén. Tankolást meg én úgy gondoltam, hogy tele tankkal átadom az autót, és tele tankkal veszem vissza, de szerintem ezt mások is így csinálják.
Szervizelést hülyeség volt bele írnod, mert minnél többet fut az autó, annál több pénzt termel, és a futott km függvényében kell szervizelni, ami minél több, annál több pénzt hozott a kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!