Savanyúság eladás őstermelőként?
Van egy nagyon jó családi receptünk amit mindenki dícsér. Gondolkozom rajta,hogy őstermelőként tudnám-e árusítani.
Savanyúkáposztáról van szó. A hozzávalókat a boltban venném.
Az a része érdekelne,hogy mivel feldolgozott áru így kell-e plusz engedély. Meg nem falunk lakom hanem városban egy lakásban. És a NÉBIH vagy a hatóság nem jön ki meg nézni, hogy milyen körülmények között készül a savanyúság? Be kell vizsgáltatnom előtte laborban vagy valami? Elnézést a kezdő kérdésekért. Amúgy van főállásom ez csak hétvégi piacozás lenne :)
Sokan feketéznek falusi terméknek nevezett bolti cuccal, pár éve volt egy ürge, aki olcsó bolti parizert és májast kicsomagolta és abból kotyvasztott prémium terméknek nevezett förmedvényt.
Savanyítóüzemből felszabadított káposztából is készült már kézművesnek titulált, ezt nem te találtad ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!