Milyen növényt érdemes venni, amit könnyen lehet szaporítani és elég drága, drágán lehet eladni?
Végülis van ilyen😅, pont az, amit írtok és abból is lett jópár ember milliomos.
De én olyasmire gondoltam, hogy vannak olyan virágok, amik olyan 10-20 ezer forintokat érnek és hátha egy kertész vagy valaki, aki jártas ilyesmiben, meg tudja mondani, melyek ezek, meg melyek azok, amik keresettek is Magyarországon!
Ami ilyen drága, azt szakértekemmel is nehezen lehet szaporitani és több év míg eladható lesz...
Nem veletlenül drága...
Szezonálisan is csinalhatod .
Ősszel krizantém tavasszal muskátli.pl
De az epernek is megkérik az árát szezonjàban
Nem tudom, ki pontozta le a gombás válaszom, nem viccből írtam, csak nem volt időm kifejteni.
Pl. a csiperke gombát gombaföldben szokták termelni, ami zacskózva van. Árnyékos, párás raktárban tökéletes a hely neki, nagyon sok üresen álló raktárépület kiadó piti összegekért.
Szinte locsolni sem kell a gombát, kevés vízzel elvan és szinte naponta lehet szedni, évszaktól függetlenül.
1 ember elviszi a vállalkozást. Ki kell menni 1-2 naponta locsolni, meg szedni a termést, bedobozolni és elszállítani.
Szinte semmilyen eszköz, munkagép nem kell hozzá, nem kell földet bérelni, művelni, hozzá érteni…
Cserében nem is annyira olcsó, főleg, ha van kedve tovább foglalkozni vele, pl megpucolni, hogy hófehér legyen.
Rengeteg étterem, pizzéria, zöldséges, napi szinten venne, biztos vagyok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!