Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi a véleményetek egy ilyen...

Mi a véleményetek egy ilyen emberről?

Figyelt kérdés
Lett egy jó barátom, aki elég gazdag és elmondta hogyan szedte össze a vagyonát. Kíváncsi vagyok, mások mit szólnak ehhez a történethez. Mit gondoltok, milyen ember lehet? 1985től szeszt csempészett szerbiából, és ezeket az olajjegyeket amik ebben az időben léteztek, fillérekért megvette Magyarországon és Romániában 10 20szoros áron adta őket el hatalmas mennyiségben. Olyan tételekben kártyáztak, hogy lakásokat és házakat nyertek egy éjszaka alatt a balekoktól, vagy éppen egymástól. 1987-ben megvette az első nyerőgépét, kb 100ezer forintért. Ez 1 hónap alatt visszahozta az árát, és innentől kezdve mindent ebbe rakott, hatalmas hálózatot kiépítve. Hamar milliárdos is lett. Közel ezer kocsmában és vendéglátóhelyen voltak játékgépei országszerte. Ő 1 év után olyan vállalkozást épített ki, hogy itthon se kellett lennie, családtagok be voltak rakva üzletvezetőknek stb, és minden hónap végén egy budai villa árát kapta meg svájci bankszámlákra, úgyhogy szó szerint körbeutazta a világot és olyan helyeken járt meg vadászott, amit ember nem tud elképzelni. Magyarországon több száz hektár vadászterület tulajdonosa volt. Ezektől már megvált tudtommal mondjuk. 2000es évek közepén, 2 milliárd forintért vásárolt a cége nyerőgépeket, amit bérbeadott a bátyja nevén lévő cégnek, hogy az üzemeltesse, így pedig visszaigényelhette az 500 millió forint áfát zsebre tulajdonképpen. Aztán így folytatta, amíg el nem adta a cégeit és cuccait, még azelőtt, hogy be lettek volna ezek a dolgok tiltva. Romániában is vannak ilyen szerencsejáték érdekeltségei még, mert ott nem lettek betiltva ezek a gépek. Elmondása szerint, életében egy percet nem dolgozott. No de erről ennyit, mit gondoltok egy ilyen emberről? Jó üzletember? Maffiózó? Valahol a kettő között?
2021. júl. 14. 16:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a választ
2021. júl. 14. 18:53
 12/15 anonim ***** válasza:
80%

Meglett Motiv Árpi a yutubon?

Mi lenne a véleményem?

Semmi extra, jól csinálta, mégha csak a fele igaz csak akkor is.

Én meg egy hentesboltba loptam össze egy ház árát két év alatt.

A tulajdonos hitgyülis volt, meg közbe sertéstelep tulajdonos is.

Biztos nem mosták ám a pénz mint az állat...

Fel se tűnt nekik semmi hónapokig, csak én jöttem el amikor a biztosító kötelezte őket, hogy szereltessenek a boltba kamerát meg rácsot.

A kasszát alig ütötték...

Egyszer jött csak a NAV ellenőrizni akkor is, úgy, hogy Navos nyakbavaló kint meg arcképes kártya, beledőlt a pultba, és a végén arcbabámulósan és LASSAN kérdezte meg, hogy mennyi lessz a SZÁMLA végösszege? Nem volt ám előre lebundázva á dehogy.

2021. júl. 14. 23:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Egy király a csávó.

Itt gyakorin bármit elérsz, semmit se becsülnek meg, közben olyat csinált a csávó aminek itt a 0.5%-át se lennének képesek a gyakorisok.

2021. júl. 15. 09:01
 14/15 anonim ***** válasza:

#13: aztán az is könnyen lehet, hogy maga a történetben szereplő csávó a Háry János.... :))))

A kérdező meg csontig benyalta a kamusztorit. :-D

2021. júl. 15. 09:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem Háry János és nem is motiv Árpiról van szó. Nem tudom ők kik. 12, az ügyes :) :D de akitől el lehet venni, az meg is érdemli. Jól csináltad.
2021. júl. 15. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!