Saját vállalkozás indításához mennyi tartaléknak érdemes lennie?
Figyelt kérdés
Szeretnék indítani vállalkozást, már az eszközök megvannak, van még félretett 2 millióm amit erre szeretnék szánni. Gyűjtsek még pénzt vagy ezzel már belevághatok? Kinek mennyi tartalék kellett?2021. jún. 30. 11:09
1/16 anonim válasza:
Sztem ne vagj bele. Ha ennyi alapjan szerinted ez egy normális kerdes akkor neked nem valo az hogy vallalkozz. Segitek picit mert lehet nem tudod felfogni se amit irtam. Egy fogorvosi maganrendeloben 2 millio kb jatekpenz mig egy fagylaltozoban eleg sok.
2/16 anonim válasza:
Így van, nagyban függ attól, hogy mi a tevékenység, hol vagy, kell-e üzlethelyiség (ez megvan-e, bérelt vagy saját stb). Plusz még ezer kérdés felmerül.
3/16 A kérdező kommentje:
Értem, és ezt mondjuk nem lehetett volna normálisan leírni? :D
2021. jún. 30. 11:19
4/16 A kérdező kommentje:
Második, köszönöm a válaszod :)
2021. jún. 30. 11:19
5/16 A kérdező kommentje:
Fotós vállalkozásról van szó, üzlethelyiség nem kell, sőt bérelni sem kell semmit. Eszközeim megvannak már, gyakorlatilag már csak az kell, hogy elkezdjem megrendelésre csinálni, mert eddig hobbi szinten űztem. A kérdésem arra irányul, hogy amíg nem termelődik annyi pénz amennyiből megélhetek, elég lehet-e a félretett 2 millió.
2021. jún. 30. 11:21
6/16 anonim válasza:
Ez meg attól függ, hogy mennyire nagy lábon élsz. 2 milkót simán el lehet szórni egy hónap alatt is, viszont spórolósan akár egy évig is ki lehet jönni belőle. Ezt neked kell tudnod.
7/16 A kérdező kommentje:
Van valakinek tapasztalata ilyen téren? Én egyáltalán nem élek nagy lábon, ismerősök rokonok szokták mondani, hogy mennyire óvatos vagyok a pénzzel.
2021. jún. 30. 11:26
8/16 anonim válasza:
Akkor simán elég lehet a 2 milkó, ha megvannak már az eszközeid. Gondolom katás leszel, havi 25/50 ezret ki tudod fizetni. Megrendelések vannak már, vagy blindre ugranál bele?
9/16 A kérdező kommentje:
Érdeklődők voltak, de komoly megrendelő még nem.
2021. jún. 30. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!