Köszönöm. Tudatlan vagyok.
Kb. azt jelenti, hogy H. Kovács Jeromos feltalált valamit, de nincs pénze megszervezni az előállítást. És akkor jövök én a pénzemmel, és azt mondom, hogy adok neki 50 milliot, és minden eladott termék árából 20% az enyém, mondjuk 5 éven keresztul?
És akkor én angyalbefektetőnek számítok?
Hazánkban is volt egy ilyen 55 410-en kerestek befektetőt, a megvalósult projektek száma az első 3 évben nulla volt. Kénytelen voltam befektetőként regisztrálni, hogy megnézhessem milyen projektekre kerestek befektetőket, hát volt olyan amin úgy röhögtem, hogy majdnem betojtam a röhögőgörcs miatt.
Ilyen nagy lehetőségek vannak a befektetőknek:
--- 50 000 000 000Ft-ot kér, terv vesz 1000ha földet + gépeket és mezőgazdaságba fog, cserében 2%-ot felajánlott részesedésként, jelenleg fodrászként dolgozik
--- légkörből kiveszi a CO2-ot, meghajt vele egy légmotort és áramot termel, 1 000 000 000Ft-ot kért 10%-ért
--- 500 000Ft-ért 100%-ban kinyalja a fenekedet szarás után
--- stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!