Fiverren mivel érdemes próbálkozni? Segítetek ötletelni?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nem értek kifejezetten semmihez, viszont az angol megy, beszélgetési szinten. Munkát nem kapok, még nem vagyok beoltva. Segítenétek ötletelni? Amihez nem kell nagy szakértelem, abból nagy a túlkínálat, amihez meg kell, abból meg nem találnék semmit. Kit tudja, lehet ez a hely, ahol valaki egy jó ötletet, vagy ihletet tudna adni.
Köszi a válaszokat!
2021. máj. 12. 21:13
11/16 anonim válasza:
Komolyan nem értem mi jár ezeknek az emberek fejében, akik azt hiszik hogy majd mások kitalálják nekik helyettük a nagy üzleti lehetőséget. A fenekedet is más törli ki helyetted?
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi, Mr. Tökéletes.
2021. máj. 13. 14:52
13/16 anonim válasza:
Tutoring oldalakra regizz fel, ha tényleg megy a beszéd. Annyi van..hátha szerencséd lesz és megtalal pár tanonc, és megkedvelnek majd.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet, de mit tanítanék? Mármint magyart tudnék, csak nem hiszem, hogy bárki is azt szeretné tanulni, az angolra meg ottvannak az anyanyelviek, akikkel nem tudnék versenyezni. Azért köszönöm szépen. :)
2021. máj. 13. 21:12
15/16 anonim válasza:
Nagyon sokan tanulnak magyart. Főleg állampolgársághoz kell nekik a nyelv. Angolt meg rengeteg nem anyanyelvi tanítja, tobb-kevesebb sikerrel. De tényleg nem szeretnék további tippeket adni. :)
16/16 A kérdező kommentje:
Értem, köszi, egy próbát megér. Ment a zöld! :)
2021. máj. 13. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!