Honnan tudom mi a reális ára az eladó webshopomnak?
Figyelt kérdés
Első 1 millió forint bevételig vittem el úgy, hogy volt végig pici profit. Már van egy másik, meg egy tananyagos oldal is, és nem akarok ennyivel foglalkozni. Valamivel nyilván többet ér mint ha teljesen új shop lenne. De fogalmam sincs mennyit kérjek érte. Érdeklődők vannak már rá 200 ezerért, de én úgy gondolom 300-at simán megér. Egyébként kevés termékes shop, 3-4 fajtát szoktam berakni, amiből 1-et visznek, a többi meg marketing miatt van csak. Termék beszerzési ára 2200Ft, és 8990-ért vitték el 90%-ban, néha volt akció.2021. máj. 2. 22:08
2/9 A kérdező kommentje:
~ 250000 Ft. Első fél-1 évben nem szoktak nagy profitot hozni webshopok. Viszont van piaci igény a termékre, ezt mutatják a számok. Csak több foglalkozást igényel, mint amennyit rá tudok áldozni.
2021. máj. 2. 22:59
3/9 anonim válasza:
ez így nem sokat ér. elég ha egy másik webshop eladja 5 vagy 6 ezerért a terméket, máris földbe áll a tiéd.
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem erről más a véleményem, mert van konkurencia, de viszik.
Az okokat nem akarom részletezni itt, mert nagyon komplikált.
2021. máj. 2. 23:43
5/9 anonim válasza:
Mi a termék? Írd meg nekem priviben, ha gondolod!
6/9 anonim válasza:
1 év alatt volt 250.000Ft a profit? Számomra ez egy fillért nem érne, ne haragudj.
7/9 anonim válasza:
kerestél vele havi 25ezret? Azta.
8/9 anonim válasza:
Ja, hogy ÉVI 250 ezres profit... oké.
9/9 anonim válasza:
akkor reális. általában 8-10 havi profit a kikiáltási ár.. aztán abból még alkudni szoktak.
8*25e=200e
Érdeklődő több mint való ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!