Megérné VHS videótékát nyissak?
Figyelt kérdés
Van egy csomó régi tékás kazettám zálogból visszamaradtak. Rajtuk van a kölcsönözhetőségi matrica, tehát ezeket akkor nem eladásra, hanem kölcsönzésre szánták gondolom. A 80-90-es évek nagy filmjei minden zsánerba. Meg akad itt még jó néhány régi NDK-s felnőtt film kazetta is szintén kölcsönözhető változatok! Vagy ha nem nyitnék videótékát akkor ezekkel mit lehetne kezdeni?2021. ápr. 28. 00:48
21/27 anonim válasza:
15, akkor már tényleg legyen a reggeli ébresztő szolgáltatás, a telefont gond nélkül kikapcsolom, de hogy megdobáljam az embert az ablakból, ahhoz már ki kell kelni az ágyból, szerintem sikeres is lehetne XD (sikeresebb mint a kazettákkal)
22/27 anonim válasza:
Az már az őskor hagyatéka.... :D
23/27 anonim válasza:
ellenben egy komolyzenei előadó bankot robbantott 2020. őszén amikor kiadta szerzeményeit BAKELITEN.
HUF-ban 14-16.000 ft a lemeze. Amazonon rendelhető kizárólag.
Amazon top# 1 eladott zenei termék volt.
24/27 anonim válasza:
A bakelit az más. Minőség, és el lehet adni. Filmeket szarráhasznált gyűrött vhs-en NEM.
25/27 anonim válasza:
" Minőség, és el lehet adni"
de amikor egy zenei antikváriumba egy szatyor bakelitet vittem, nagy fintorogva 50-100 ft/db áron átvették.
A tallózóban 200-ért mennek a mezeibb darabok.
Vaterán vki egy szatyort vagy 40-50 db-ot adott el egyben 1000 ft-ért.
26/27 anonim válasza:
Várj még pár száz évet és akkor rengeteget fog érni, mint relikvia.
27/27 anonim válasza:
Én vevő lennék rá! Most is vettem 3 VHS kazettát az adományboltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!