Megéri a Balatonon egy éttermet üzemeltetni ? (Belvárosban,forgalmas helyen)
Láttam hirdetéseket, ahol a balatonon üzlethelyiség kiadó havi 1 millióért.
Ilyen összegért már egy felszeret, viszonylag tágas éttermek bérelhetők, forgalmas helyeken.
A probléma az, hogy a legtöbb ilyen hely, minimum 12 hónapra szeretné bérbe adni a helyiséget.
Főszezonban gondolom hogy egy forgalmasabb helyen azért 200.000 ft árbevétel keletkezik (Legalább 20 ember étkezik 10.000 ft értékben).
Ezzel számolva profitalibis lehet, de a többi, szezonon kívüli időben hogy alakulna a dolog?
Nem gondolnám, hogy télen és ősszel ez annyira jó móka lehet..
Mivel 3-4 hónap durván a főszezon, akkor a maradék 8-9 hónapban veszteséges maradok, és fölöslegesen fizettem ki a helység bérlését?
Ti mit gondoltok erről ? Megéri ? Vagy ez csak olyannak éri meg , aki saját helységgel rendelkezik, és nem kell bérleti díjat fizetnie télen-nyáron ?
És mennyi lehet a reális napi árbevétel, amivel lehet számolni, mondjuk egy balatonfüredi belvárosi étteremben ?
Mi számít jónak és mi rossznak ?
Például egy ilyen étterem esetén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!