Mlm marketinget hogyan kell elkezdeni?
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat várok2021. ápr. 25. 15:12
1/8 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak, úgy kezded, hogy letiltod FBon, aki beszervezett és a nevét a telefonos van átírod “ne vedd fel”re.
4/8 anonim válasza:
Alapvetően 2 dolog kell hozzá: széles ismerettség/kapcsolatok, és jó beszélőke. Ha ezek nincsenek meg, akkor sehogy.
5/8 anonim válasza:
Sehogy. Árulod másnak a termékét.. amibe semmi beleszólásod sincs, fillérekért és még embereket is be kell szervezni magad alá.
Rengeteg olyan eset van, hogy az ügynök felépített egy több 100 fős tábort, aztán a cég az mondta, hogy holnaptól kivezeti a termékeit a piacról.
6/8 anonim válasza:
MLM ilyen: rósz
gyári meló ilyen: lyó
Viccet félre téve, az mlm se mindig átverés - lásd pl avon katalógusosok... - Ha van egy jó termék, ami tényleg jó, nem horribilis összegekért és nem olyan egetverően nagy profitszerzési céllal, akkor stabilan működik is.
Off: Én voltam édességekkel MLM-ező, kicsi pénz, kezdő tőke kb 5 ezer ft volt, munkahelyemen eladtam 1 nap alatt, mert olcsóbb és jobb volt mint a bolti.
7/8 anonim válasza:
#6: Ezzel a munkahelyen árulással az a baj, hogy ott nehéz beszervezni embereket. Te tudod árulni a munkahelyeden, de ők hol fogják árulni, ugyanott? Persze abból is lehet valamennyit keresni ha csak te árulod, de az akkor sima kereskedelem, nem mlm.
8/8 xswerdy válasza:
manapság van, aki az interneten hirdeti az MLM termékét, ami nincs ingyen, de nem kell az ismerőseidet zargatnod. Szerintem munkahelyen is minimum gáz MLM-ezni, de ismerek olyat is, akit kirúgással fenyegettek, ha nem hagyja abba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!