Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek mi legyen a...

Szerintetek mi legyen a webshoppom témája?

Figyelt kérdés

Szeretnék csinálni egy online shoppot egy baj van nem tudom mi legyen a téma erre várnék pár ötletet

Eddig azon gondolkoztam lehetne mondjuk batikolt dolgok vagy nyakláncok

Előre is köszi❤️

2021. ápr. 23. 14:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Rossz a sorrend. Először a terméket szokták kitalálni/legyártani, és utána építenek rá webshopot.
2021. ápr. 23. 14:29
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

"Webshop témája"? Témája maximum egy blognak van, nem webshopnak.

Webshopon terméket vagy szolgáltatást kínálj, ne témázgass.

2021. ápr. 23. 14:46
 3/12 anonim ***** válasza:
28%

Kezdjük azzal magát a webáruház részét, hogy rengeteg engedély, megfelelőség, és néhány milliós költség csak a technikai háttere a webhelynek. Rendelkezel ezekkel?

És első kettő is igencsak lényeges. És rendelkezel olyan jogosítványokkal, ami alapján egyáltalán kereskedhetsz? Szakma, büntetlen előélet, valamilyen vállalkozás (egyéni aligha elég).

Akarsz mintaboltot és vagy csak raktárról dolgozol?

Ezer más kérdés.

2021. ápr. 23. 14:55
 4/12 anonim ***** válasza:
73%

Sem szakma, sem többmillió forint nem kell ma már webes kereskedéshez, hacsak nincsenek speciális igényeid, vagy nem árulsz valamilyen speciális terméket.

2021. ápr. 23. 15:40
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Ne mond! Szólok a többieknek. Bezárjuk a boltot, és felkötjük magunkat.

Most folyik egy fejlesztés a régi shopmotor helyett. A vége kv. 4 millió forint lesz.

2021. ápr. 23. 15:50
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
#5: Egy átlag webshopnak ugyan mi a búbánatnak kéne shopmotort fejleszteni? Ezer és egy sablon elérhető, ami mindent tud ami kell egy átlag webshopnak, és 2-300 ezerért megcsinálják neked, csak el kell mondanod az igényeidet. Elhiszem hogy ilyen Alza és hasonló kaliberű cégeknek érdemes sajátot fejleszteni, de azért, hogy valaki kézműves ékszereket áruljon, teljesen felesleges.
2021. ápr. 23. 16:58
 7/12 anonim ***** válasza:
19%

Ne ezen lovagolj. Tudom, mit beszélek, de engedjük el.

Akkor is teljesen rossz a hozzáállása az egészhez.

2021. ápr. 23. 17:03
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

7-es foly: tudniillik a mi legyen a témája megfogalmazáson én nem lovagolnék. Az legyen az első, hogy mit és hogyan.

Ehhez értek, ehhez van kedvem, tehetségem, ismeretem. Van-e rá igény. eladható? Ha nem, azzá tudom-e tenni?

Tehát addig jó, hogy kell valami elképzelés. Semmi gond.

De ő webshopjához keresne termékkört. Itt a bibi.

Ha meg van a felelet arra, hogy milyen terméket tudna értékesíteni, akkor jön csak az a kérdés, milyen eszközökkel.

Ha csak hobbi kötögetés, azt adogatna el, akár ingyen is mehet valamilyen felületen.

2021. ápr. 23. 17:07
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
#8-nak teljesen igaza van, semmi értelme nincs ágyúval verébre lőni. Ha beleképzeled magad pl egy 5 termékes reménybeli webshop-tulajdonos helyzetébe, neki az ár sokkal fontosabb neki mind a gondosan megírt és dokumentált kódsorok meg a 2s-al gyorsabban betöltő weboldal.
2021. ápr. 23. 17:31
 10/12 anonim ***** válasza:
71%
A kérdezőnek meg kifejezetten a költségminimalizálás kellene legyen a célja, mert ilyen mentalitással legalább kevesebbet fog bukni.
2021. ápr. 23. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!