Szerintetek mi legyen a webshoppom témája?
Szeretnék csinálni egy online shoppot egy baj van nem tudom mi legyen a téma erre várnék pár ötletet
Eddig azon gondolkoztam lehetne mondjuk batikolt dolgok vagy nyakláncok
Előre is köszi❤️
"Webshop témája"? Témája maximum egy blognak van, nem webshopnak.
Webshopon terméket vagy szolgáltatást kínálj, ne témázgass.
Kezdjük azzal magát a webáruház részét, hogy rengeteg engedély, megfelelőség, és néhány milliós költség csak a technikai háttere a webhelynek. Rendelkezel ezekkel?
És első kettő is igencsak lényeges. És rendelkezel olyan jogosítványokkal, ami alapján egyáltalán kereskedhetsz? Szakma, büntetlen előélet, valamilyen vállalkozás (egyéni aligha elég).
Akarsz mintaboltot és vagy csak raktárról dolgozol?
Ezer más kérdés.
Sem szakma, sem többmillió forint nem kell ma már webes kereskedéshez, hacsak nincsenek speciális igényeid, vagy nem árulsz valamilyen speciális terméket.
Ne mond! Szólok a többieknek. Bezárjuk a boltot, és felkötjük magunkat.
Most folyik egy fejlesztés a régi shopmotor helyett. A vége kv. 4 millió forint lesz.
Ne ezen lovagolj. Tudom, mit beszélek, de engedjük el.
Akkor is teljesen rossz a hozzáállása az egészhez.
7-es foly: tudniillik a mi legyen a témája megfogalmazáson én nem lovagolnék. Az legyen az első, hogy mit és hogyan.
Ehhez értek, ehhez van kedvem, tehetségem, ismeretem. Van-e rá igény. eladható? Ha nem, azzá tudom-e tenni?
Tehát addig jó, hogy kell valami elképzelés. Semmi gond.
De ő webshopjához keresne termékkört. Itt a bibi.
Ha meg van a felelet arra, hogy milyen terméket tudna értékesíteni, akkor jön csak az a kérdés, milyen eszközökkel.
Ha csak hobbi kötögetés, azt adogatna el, akár ingyen is mehet valamilyen felületen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!