Lehetséges-e létrehozni egy olyan vállalkozást ami több területtel foglalkozik?
Figyelt kérdés
Sokan vannak olyanok akik nem találnak maguknak állást, hiába van meg a szaktudásuk, esetleg végzetségük. Olyan területekre gondoltam amit inkább online lehet végezni. Beszerszek embereket, és én tudok nekik munkát szerezni. Persze az én kezem alatt lesznek és nekem dolgoznak olyan lenne, mint egy cég alkalmazotakkal.Marketinget tanulok,így úgy vélem meg lesz a tudásom hozzá.
Ez mennyire hangzik lehetetlennek?
Azért kérdezem, mert lehet nagyon naív vagyok és kiváncsi vagyok egy reális gondolkodású ember véleményére.
2021. ápr. 19. 13:07
11/11 anonim válasza:
Vedd fel a kapcsolatot egy jó marketing céggel, fizessed meg a tudásukat kedves kérdező és talán lehet belőle valami, ha elég pénzt beletolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!