Hogyan tudnék saját bort árusítani?
Nem a saját termékemmel szeretnék kereskedni, hanem egy termelő borát árulni saját címkével.
Hol tudnék efelől tájékozódni?
Egyszerűen csak vegyem fel a kapcsolatot a termelővel? Félek, komolytalannak fog tartani. (Elég fiatal vagyok 25 éves)
Milyen egyéb vonzatai vannak egy ilyen tevékenységnek? Nyílván ezer felé ágazik a jogszabályok kikötése, csupán érdekelne, hogy első lépésként mit kellene tennem, hogy felmérjem milyen költségeket vonzana. Egyéni vállalkozóként gondolkozok benne.
Léteznek szakmai oldalak? Tanácsadók új vállalkozóknak?
Nemcsak azert fog komolytalannak tartani mert 25 eves vagy, hanem mert a legalapvetobb ismereteknek is hijan vagy.
10 masodperces keresessel talaltam meg pl. ezt:
Mondd, te eddig hol kerestel infokat, hogy ketsegbeesesedben a gyk-ra kellett kerdest kiirni hozza?
Na, jellemzően ilyen hangvételű válaszra számítottam!
Igen, hülye vagyok hozzá, talán azért kértem infót. Gondoltam olvassa valaki olyan, akinek van vele tapasztalata, nem csak ilyen googlehuszárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!