Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit tehetek ebben az esetben...

Mit tehetek ebben az esetben a közösségi médiás marketingpolitikámmal?

Figyelt kérdés

Nyereményjátékot indítottam hírlevél feliratkozás céljából. Sikeres volt, így arra buzdítottam a feliratkozóimat, hogy posztoljanak a nyert termékről közösségi oldalaikon.

Azóta sorra jönnek a magánfelkérések, hogy segítsek más nyeremény játkékokban. 200-500 fős követőtáborom van, így kérdéses hogy mit tehetnék.

#Facebook #marketing #Instagram #marketingpolitika #buisiness #üzleti tanácsadás
2021. ápr. 15. 09:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Az az általános gond a nyereményjátékokkal, hogy általában nem vonz be minőségi követőket, akikből aztán vásárlók lesznek. Akik az ingyenes dolgokra mozdulnak, általában azt keresik mindenhol.

Ha ügyes vagy a játékszervezésben, azzal kezdhetsz valamit, de a követőtáborodtól szerintem ne várj túl sokat a fentiek miatt.

2021. ápr. 15. 09:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!