Kezdő vállalkozói támogatás mire köthető?
Sziasztok
Ismerősöm a munkaügyin keresztül megkapta ezt a támogatást, utaltak is neki ma 2millio forintot
Természetesen megcsinálta a vállalkozást stb
Kérdeztem tőle most mi e teendő, hogy már megvan a pénz? Gondoltam itt arra, hogy mi a következő lépés az üzlet beindításához.
A válasz az volt, hogy már csak el kell költeni
Mármint saját magára és szórakozásra. Mert hogy úgy sem néznek utána mire költi el ezt a pénzt.
A kérdésem az lenne hogy ez így mennyire helytálló?
Félek hülyeséget csinál és nagyon megüti a bokáját.
Egyedül nevel 2 gyereket.
Nem tudom így milyen következménye lehet....
Aha, tehát nincs egy forint keresete sem, papíron nincs egy forint vagyona sem, az albit amiben lakik a barátnője fizeti, meg gondolom magát és a gyerekeik is a barátnő lakótárs eteti ruházza? :D
Hát figyelj aki ekkora életművész az biztos kihúzza magát ebből valahogy. xD
Körülbelül így ahogy Leírtad.
Élnek a barátnőből, amit gyerekre kap pénzt, meg amit az apuka küld gyerektartást.
Felelőtlen, sok butaságot csinál ezért is féltem, hogy most beleszalad valami olyanba aminek súlyos következményei lehetnek.
Már bocs, de így nem is kaphatott volna pályázati pénzt!
Önrész nélkül, fedezet nélkül szerintem nincs támogatás!
Kötelező vállalások:
A 12 hónapos, foglalkoztatásra irányuló támogatási időszak után további 12 hónapig fenntartja vállalkozását, egyéni vállalkozás esetében azt nem is szünetelteti.
A projekt fizikai befejezésének időpontját magában foglaló lezárt teljes üzleti évben, realizált nettó árbevétele, egyéni vállalkozók esetében az adóalapba beszámított bevétele eléri a minimum 1.000.000 Ft-ot.
24: igen-igen, ezt el is felejtettem, hogy az interjú.....
Valami nem stimmel itt a sztoriban...
oops, közben itt kiszedtek pár hsz-t...????
Vajon mi volt abban kivetnivaló, hogy valaki kétségeket fogalmazott meg azügyben, hogy egyáltalán hogyan kaphatta meg a támogatást.... ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!