Valamit elszámoltál egyes. Nekem 89 389 131Ft jött ki.
Kérdező: ne akarj nyitni ha a gyk-n kérdezed meg.
2021. ápr. 9. 13:48
3/17 anonim válasza:
Márkakereskedéshez? Milliárdok. Csak miheztartás végett az autóipari cégnél ahol én dolgozom csak a márkakereskedés berendezése (a cég megszabja, hogy milyen berendezést KELL kitenned) önmagában több száz millió forint. És ugye kell ingatlan, felszerelt szervíz és raktárkészletet kell finanszírozni.
2021. ápr. 9. 13:56
4/17 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék, nyilván akkor nem itt kérdezősködnék.Egyszerűen csak érdekel
2021. ápr. 9. 14:06
5/17 anonim válasza:
3. az a gond azzal, amit írsz, hogy egy márkakereskedést nem egy vállalkozó rendez be, nem ő veszi a szükséges berendezéseket, sőt az autókat se veszi meg, hanem a márka képviselete biztosítja azokat, a kereskedés pedig cserébe fizet a képviseletnek havonta valamennyit.
Ha minden márkakereskedést és az abban lévő berendezést, autókat mind egy-egy vállalkozó vette volna meg, akkor Mo. a világ leggazdagabb országai közé tartozna.
2021. ápr. 9. 14:13
6/17 anonim válasza:
Egyet értek
2021. ápr. 9. 14:49
7/17 anonim válasza:
A gond azzal, amit írsz, hogy nem így van. Hülye lenne egy márkaképviselet ennyit invesztálni a kereskedői hálózatba. Csak ha józan ésszel átgondolod: Ha én, mint márkaképviselet mindent kifizetek akkor miért adnám át a profitot a kereskedőnek, aki nem tett bele semmit? Akkor felveszek 3 embert "apróért" és árulom én az autókat. De ez mégsem így van.
Egyedül a készlettel kapcsolatban van egy féligazság abban amit mondasz, az első x napban a márkaképviselet finanszírozza a készletes autókat, amit ha nem tud ennyi idő alatt eladni a kereskedő akkor onnantól ráhárítjuk a finanszírozás költségét. De természetesen a márkaképviselet minden esetben meg kell vegye az autót, ugyanis nem adjuk ki az okmányait addig, amíg nincs kifizetve (így megakadályozva a regisztrációt).
2021. ápr. 9. 15:12
8/17 anonim válasza:
7. Örülök, hogy ilyen sok milliárdos van az országban! Nem fogok veled vitatkozni. Ha szerinted az az összes autót ami egy kereskedésben van kifizette a vállalkozó és ezen kívül még az övé a teljes berendezés, az összes szervizben lévő gép, szerszám, plusz fizeti az alkalmazottakat és természetesen a szalon építését is ő fizette, akkor felesleges bármit is írnom. Teljesen logikus, hogy egy márkakereskedésnek nem éri meg, de egy mezei vállalkozónak már jó üzlet kb. 30 év alatt megtérülő többszázmilliót költeni.
2021. ápr. 9. 15:31
9/17 anonim válasza:
Ezt azért még a figyelmedbe ajánlom, tanulni sose késő: [link]
2021. ápr. 9. 15:33
10/17 anonim válasza:
#8 egy részről nem ezt írtam - ertelmezd kérlek a 7-es válaszom - más részről pedig nem értem, hogyha szemlátomást fogalmad sincs valamiről akkor minek próbálsz okoskodni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!