Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Bontást számlázhatok kőműves...

Bontást számlázhatok kőműves szakmával? Bele merjek vágni?

Figyelt kérdés
Talán 1 év tapasztalatom van kőműveskedés terén ami ugye nem tul sok. Viszont egy furdot pl miert ne tudnek lebontani? Lehet en vagyok ebben laikus. Ha esetleg ebben tud valaki segiteni, velemenyt mondani, szivesen hallgatom. Akar negativ velemenyt is. Milyen árban lehet bontani? Hogy számolják az ilyeneket?
2021. ápr. 7. 08:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szóval a helyszínen már fel tudod mérni kb mennyi időt vesz igénybe az a munka. Kiszámolod a bért és ezt még az előtt közlöd a megrendelővel, hogy bármihez is nyúlnál. Ha neki jó az ár ajánlat akkor az idődet már te osztod be

#7-es voltam

És #9-es meg #10-es

2021. ápr. 7. 15:41
 12/16 A kérdező kommentje:
köszönöm, ez hasznos volt.:) még annyi, hogy ha katásként csinálom tehát erre írok számlát.(gondolom kőművesként ez lehetséges ugye) ez bonyolult lenne? ha lesz plusz munka pl betonozás stb azt ehez kll irni, vagy arra plusz kell szamlat tenni?
2021. ápr. 7. 17:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Fú papa, nagyon messze vagy a valóságtól, de sok szerencsét!
2021. ápr. 10. 08:39
 14/16 A kérdező kommentje:
Ha kifejtened, hogy miert meg akar segitsegemre is valhatna kedves utolso.:)
2021. ápr. 10. 13:19
 15/16 anonim ***** válasza:

#7-es, #9-es, #10 meg#11 vagyok.

A könyvelésben egyáltalán nem tudok tanácsot adni. Sajnos

2021. ápr. 10. 16:40
 16/16 anonim ***** válasza:

ápr. 7. 12:30

Azért vagy naphosszat ezen az oldalon és válaszolgatsz a kérdésekre, mert olyan hosszú sorban állnak nálad a megrendelők. Olyan sok a megrendelésed hogy van időd itt kommentelni

2021. aug. 19. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!