Bontást számlázhatok kőműves szakmával? Bele merjek vágni?
Figyelt kérdés
Talán 1 év tapasztalatom van kőműveskedés terén ami ugye nem tul sok. Viszont egy furdot pl miert ne tudnek lebontani? Lehet en vagyok ebben laikus. Ha esetleg ebben tud valaki segiteni, velemenyt mondani, szivesen hallgatom. Akar negativ velemenyt is. Milyen árban lehet bontani? Hogy számolják az ilyeneket?2021. ápr. 7. 08:18
1/16 anonim válasza:
3 millió Ft alatt én neki nem állnék az biztos
2/16 A kérdező kommentje:
Hogy 3 millio alatt? Es miert gondolod igy? Ha szabad kerdezni.:)
2021. ápr. 7. 12:13
3/16 anonim válasza:
3 millió Ft alatt nem adok ajánlatot semmire. Akinek ez sok az keres mást, így is sorban állnak értem az ügyfelek. persze komplexebb munkáért többet kérek, a 3 millió a beugró
4/16 A kérdező kommentje:
Kicsiben szeretnem csinalni. Furdők, wc. Csempeveres falak kaparasa festeshez. Kissebb betonozasok. Kad kibontasa stb. Ilyenekre gondoltam.
2021. ápr. 7. 12:39
5/16 anonim válasza:
azokra is 3 milliótól indulok. akinek nem kell az keres mást. de olyan nagy szakember hiány van, hogy megfizetik
6/16 A kérdező kommentje:
Es mi lehet a hatulutoje? Szerinted van valami nehezebb dolog amitol tartanom kene?
2021. ápr. 7. 12:57
7/16 anonim válasza:
Bontáshoz szakember?
A kérdező írta hogy kissebb munkák, fürdők wck, nem egy 200 méteres gyárkéményt akar lebontani, vagy egy atom reaktort.
Csempét leverni, kissebb falakat kivenni gondolom.
Ez órabéres melónak hangzik, mert ezek nagyon változóak lehetnek hogy mennyire munka és gép igényes. Ha kézzel csinálod 2000 Ft/óra
Ha gép is kell akkor minimum 5000 Ft/óra
8/16 A kérdező kommentje:
ahogy mondod hetes igen. viszont oraban azert nem gondolkodtam, mert senkivel sem szeretnek kicseszni, hogy azt higyje, hogy huzom az idot direkt. en gyors munkat szeretnek vegezni megfizetheto aron. nyilvan szep es jo. de pont azert alig alig merek belevagni, mert nem szeretnek a koklerek koze tartozni. igy van valami velemenyed esetleg otleted?
2021. ápr. 7. 15:01
9/16 anonim válasza:
Amikor már kint vagy a helyszínen akkor már alaposan fel tudod mérni hogy mennyi időt fog az a munka igény
10/16 anonim válasza:
Bocsi el ment hamarabb a hsz. Folytatom tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!