Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek korrekt lenne a...

Szerintetek korrekt lenne a részemről ?

Figyelt kérdés

Nagyon gondolkodom , hogy nyitok egy telefon-számítógép szervízt . A hely ahol élek csupán egy van és a vezető is annyira amatőr , hogy amiket bevisznek hozzá szerelni azt is hozzám hozza el . A vállalkozáshoz értek mivel a családban több magán vállalkozó is van .

Szerintetek szemétség lenne tőle ez a lépés ? Nagyjából őt kiszorítanám a piacról mivel nélküle is viszonylag elég sokan hozzá hozzám a készülékeiket .

2021. ápr. 4. 22:02
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Végzettségköteles tevékenység
2021. ápr. 4. 22:02
 2/10 A kérdező kommentje:
A végzettségem megvan hozzá .
2021. ápr. 4. 22:17
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Üzletben nincs szemétség, csak a konkurencia elnyomása, ami alapvető.
2021. ápr. 4. 22:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az meg a pláne, hogy a konkurencia szar.
2021. ápr. 4. 22:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Azért értesz a vállalkozáshoz, mert láttál már vállalkozót?

Egyébként, ha a tőke megvan, akkor miért ne. Feltéve, ha van kereslet.

Azt számold bele, hogy egy jelentős réteg nem fogja otthagyni a jól bejáratott, de nem túl jó szolgáltatást, egy ismeretlen, újért. Még ha az új azt is hiszi, hogy messze veri a régit. (Tehát nem fogod egyik napról a másikra a teljes piacot megszerezni)

2021. ápr. 4. 22:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5

De, én elmennék az újhoz.

2021. ápr. 4. 22:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
És mivel terjed a pletyka, más is váltana általam.
2021. ápr. 4. 22:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#6: Igen, te elmennél, de hidd el, nem te vagy az etalon. Pláne kisebb városban, falun (azt sejtem nem Budapest a célterület), nagyon sok ember nem vált sokáig, csak azért, mert valami új van a piacon. Számtalan banális okot fel tudnak sorolni ilyenkor az emberek.

Nyilván hosszabb távon piacot nyerhet, pláne, ha tényleg nagyságrendi a különbség a szolgáltatás színvonalában. De nem szabad túl optimistának lenni, pláne egy kezdő, sufni vállalkozásban.

2021. ápr. 4. 23:01
 9/10 A kérdező kommentje:
Nos ez az én hibám , hogy így látjátok az egész szituációt . A felszereléseim és a tudásom nem hasonlítható össze az övével , tehát ezt úgy kell elképzelni , hogy papiron ő nem is szervízként üzelem , a helységben bőröndök , pénztálcák , és más oda nem illő dolgok is vannak , hogy neszervízként kelljen üzemelni , az emberünk csupán látta benne az üzletet és így vágott bele ... Semmi féle minősítése nincs róla , hogy ő egyáltalán értene bármihez is mivel csak 10 osztálya van így elképzelhetitek , hogy milyen tudással rendelkezhet. Rólam is úgy szerzett tudomást , hogy akinek el rontotta a telefonjait azok utána elhozták hozzám , volt akinek azt is engedtem nézze végig a folyamatot és szerencsére eddig még soha senkinek panasza nem volt. Aztán az elégedett "ügyfeleim " vissza mentek és mégmutatták neki , hogy úgy kellett volna megcsinálnia ...
2021. ápr. 4. 23:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem volna szemétség.

Majd talál ő mást, azon ne aggódj.

A közönség fogja eldönteni úgyis, nem te.

Szerintem melletted döntenek sokan, az meg nehogy már a hibád legyen!

2021. ápr. 6. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!