Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Tételes iparűzési adót be...

QvanyadatMDRTR kérdése:

Tételes iparűzési adót be lehet fizetni egybe, két részlet helyett?

Figyelt kérdés
Ez a részletezés csak arra jó, hogy elfelejtsem befizetni. A súlyadót is egyben letudom mindig. Meg lehet nekik küldeni úgy a pénzt, hogy a két részlet egyben menjen és ne kelljen vele foglalkozni később?

2021. ápr. 1. 14:00
 1/5 A kérdező kommentje:

pl most kéne fizetnem 9418Ft-ot 2021.05.17-ig, majd 2022.01.17-ig.

Lehet ezt összeadni inkább és egyben átutalni? Vagy esetleg egymás után gyorsan 2 utalásban? Súlyadót is valahogy úgy szoktam, talán egymás utániban 2x, de közvetlen egymás után.

2021. ápr. 1. 14:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Simán lehet egyösszegben. Én is úgy utaltam el még március elején a 25ezremet, hogy egy összegben, egész évre. Szeptemberig túlfizetésként lesz a második részlet a folyószámládon, akkor fog nullázódni az előírással.
2021. ápr. 1. 14:15
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)
2021. ápr. 1. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly sikerült 2* befizetni a teljes ősszeget 😂
2021. ápr. 1. 18:41
 5/5 A kérdező kommentje:

xD

akkor legalább idén nem kellett :D

2021. ápr. 1. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!