Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol csinaltathatok,megalmodott...

Hol csinaltathatok,megalmodott dobozt?

Figyelt kérdés

Sziasztok,egy kicsit lehet,hogy butan fogalmaztam Meg a kerdest,de nem tudom,hogy mashogy kerdezzem.

Szovalis,Lett egy otletem.

Egy smink keszletet szeretnek megalkotni,de az egèsz szett lènyege,maga a doboz amiben lessz a szett.

Vagyis nm is doboznak hivnam,hanem inkabb palettanak,mint amikben vannak a szemhely tusok.csak annyi h ez nm olyan vekony lenne,hanem vastagabb/magasabb amiben elfer egy uveges alapozo,ecsetek,stb.

Kerlek segitsetek.

2021. márc. 29. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
kína, india
2021. márc. 29. 10:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Írj rám privátban, hogy pontosan mi kell! Anyag, mennyiség, design, stb.

Aztán megkérdezem neked pár partnercégnél.

2021. márc. 29. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha megvannak a tervek, a paraméterei, akkor ma már 3D-s nyomtatóval meg lehet oldani a prototípust, de tömeggyártani nem éri meg. Viszont lehetne úgyis, hogy te magad egyedi dobozokat készítesz, akár kézműveskedéssel, újrafelhasználással, több az érték benne, és sokkal személyreszabhatóbb, exkluzívabb dolog lenne.
2021. márc. 29. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:
3, forgalomba viszont nem tudná hozni, mivel a sminkekre elég szigorú szabályok vonatkoznak
2021. márc. 29. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Sminket nem is neki kell belerakni, de egy jó kis doboz mindig jól jön.
2021. márc. 29. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:
5, eleve sminkpalettát akar ;)
2021. márc. 29. 20:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Na Jo ,kicsit bovebben elmondom .

A sminkes doboz/palettaban nem sok Minden lenne ,atlagos sminkek,amiket a nok igyis ugyis Meg tudnak venni ,akarmelyik drogeriaban.

Az egesznek inkabb a doboz lessz a lenyege,pontosabban amik fel lesznek ra tuntetve .

Meg lenne egy kerdesem,ha megvan Mar a dobozom,hogy vagy hol tudom ra tetetni a covert? ha Mar en ossze allitottam a fedelenek a borito kepet ,vagy hogy mondjam.

2021. márc. 29. 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!