Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egy alap kis vállalkozás...

Egy alap kis vállalkozás kezdesenek mik az első lépései? Érdekes kérdés, alább

Figyelt kérdés

A vállalkozásokon belül egy nagyobb csoportként kiemelném azokat , amelyek kis termékeket adnak el úgy, hogy van egy kis raktár (tényleg a kezdetekre gondolok), van egy webshopuk, a raktárban állnak a termékek és kész, elakarjak adni. Kérdésem a következő :

Vki letudná nekem írni a kezdő lépéseket, hogy lehet eljutni addig, hogy legálisan működik a vállalkozás és már beindultak az eladások?

Ilyesmikre gondolok, segítsetek légyszi:

Kitalálja mit/miket akar eladni.

1. Kérdés : ha saját terméket pl egy port kikeverek mint a cápák közöttben a forever hands gipszszeru termék, akkor az milyen módon lesz eladható, be kell e vizsgálni, kell e engedély hozzá, stb?

Aztán ha kitaláltam mit szeretnék akkor bemegyek és mondjuk hivatalban kiváltok egy egyéni vállalkozó engedélyt és mondjuk katás leszek, kiválasztom a tevékenységi köröket. Mostmár legálisan lehetne eladni, na de hogy?

Vagy fizikai helységben üzletben, vagy webshop. Oké szeretnék egy webshopot. Keresek megfelelő embert vagy céget és megcsinálja nekem feltöltve a termékeket meg mindent. Meg kell szülni vhonnan egy ÁFSZ-t, kitalálni a kiszállítást és mehet a menet. De honnan lesz megrendelés?

Ha én kitalálom most a lila almát és azt akarom eladni (random példa), akkor hogy fog erről tudni a világ? Marketingre kell költenem, aztán ha kevés embernek tetszik akkor bukta, ha soknak akkor királyság van? Hirdeti az ember neten, újságban ,akárhol és így lesz előbb utóbb híre a dolognak aztán beindul X idő alatt vagy sem?

Az alap lépésekre lennék kíváncsi a kezdettől kezdve addig amikor már szabályosan mennek az eladások. Köszi mindenkinek!

2021. márc. 28. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:
64%

"Marketingre kell költenem, aztán ha kevés embernek tetszik akkor bukta, ha soknak akkor királyság van?"

Igen ez így megy. Ezért nevezzük vállalkozásnak.

forever hands nem maga keveri a port, hanem megveszi külföldről, rányomja a saját logoját a dobozra és mehet is.

"Meg kell szülni vhonnan egy ÁFSZ-t, kitalálni a kiszállítást és mehet a menet."

Nem kell emgszülni. Szállításra van 100+1 cég, csak alá kell írni egy szerződést. ASZF-re van minta, vagy megírja egy jogász ha egyedi kell.

Millió+1 képzés van erre online formában az olcsótól a drágáig. Most fog indulni a webshopomlesz április 9-én, ~150e a tanfolyam. Ennyit simán megér és minden benne van ami kell az induláshoz működéshez, weboldal építéshez, marketinghez.

2021. márc. 28. 16:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha egyéni vállalkozó leszel, azt csak bejelentés az ügyfélkapun.

Ott választhatsz adózási formát is.

De egy termékre nem alapoznék, kinek kellhet az a gipsszerű por?

2021. ápr. 2. 14:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Sokan vásárolták már, főleg mióta a Cápák közöttben kapott reklámot.

2021. ápr. 2. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!