Egy alap kis vállalkozás kezdesenek mik az első lépései? Érdekes kérdés, alább
A vállalkozásokon belül egy nagyobb csoportként kiemelném azokat , amelyek kis termékeket adnak el úgy, hogy van egy kis raktár (tényleg a kezdetekre gondolok), van egy webshopuk, a raktárban állnak a termékek és kész, elakarjak adni. Kérdésem a következő :
Vki letudná nekem írni a kezdő lépéseket, hogy lehet eljutni addig, hogy legálisan működik a vállalkozás és már beindultak az eladások?
Ilyesmikre gondolok, segítsetek légyszi:
Kitalálja mit/miket akar eladni.
1. Kérdés : ha saját terméket pl egy port kikeverek mint a cápák közöttben a forever hands gipszszeru termék, akkor az milyen módon lesz eladható, be kell e vizsgálni, kell e engedély hozzá, stb?
Aztán ha kitaláltam mit szeretnék akkor bemegyek és mondjuk hivatalban kiváltok egy egyéni vállalkozó engedélyt és mondjuk katás leszek, kiválasztom a tevékenységi köröket. Mostmár legálisan lehetne eladni, na de hogy?
Vagy fizikai helységben üzletben, vagy webshop. Oké szeretnék egy webshopot. Keresek megfelelő embert vagy céget és megcsinálja nekem feltöltve a termékeket meg mindent. Meg kell szülni vhonnan egy ÁFSZ-t, kitalálni a kiszállítást és mehet a menet. De honnan lesz megrendelés?
Ha én kitalálom most a lila almát és azt akarom eladni (random példa), akkor hogy fog erről tudni a világ? Marketingre kell költenem, aztán ha kevés embernek tetszik akkor bukta, ha soknak akkor királyság van? Hirdeti az ember neten, újságban ,akárhol és így lesz előbb utóbb híre a dolognak aztán beindul X idő alatt vagy sem?
Az alap lépésekre lennék kíváncsi a kezdettől kezdve addig amikor már szabályosan mennek az eladások. Köszi mindenkinek!
"Marketingre kell költenem, aztán ha kevés embernek tetszik akkor bukta, ha soknak akkor királyság van?"
Igen ez így megy. Ezért nevezzük vállalkozásnak.
forever hands nem maga keveri a port, hanem megveszi külföldről, rányomja a saját logoját a dobozra és mehet is.
"Meg kell szülni vhonnan egy ÁFSZ-t, kitalálni a kiszállítást és mehet a menet."
Nem kell emgszülni. Szállításra van 100+1 cég, csak alá kell írni egy szerződést. ASZF-re van minta, vagy megírja egy jogász ha egyedi kell.
Millió+1 képzés van erre online formában az olcsótól a drágáig. Most fog indulni a webshopomlesz április 9-én, ~150e a tanfolyam. Ennyit simán megér és minden benne van ami kell az induláshoz működéshez, weboldal építéshez, marketinghez.
Ha egyéni vállalkozó leszel, azt csak bejelentés az ügyfélkapun.
Ott választhatsz adózási formát is.
De egy termékre nem alapoznék, kinek kellhet az a gipsszerű por?
Sokan vásárolták már, főleg mióta a Cápák közöttben kapott reklámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!