Horgászbolt nyitása?
Üdv mindenkinek.
A feleségemmel azon gondolkodunk,hogy nyitnánk egy horgász üzletet.
A városban ahol lakunk 1 horgászbolt van,ami 80% állateledel és 20% horgászcikk árusításában merül ki. Ergo,a kereslet nem kérdés.(Magam is horgászok,és 60 km-el arrébb szoktam vásárolni,más boltokban.
Kiszemeltünk egy kb 50nm-es üzletet.
Kb mennyi lehet egy ekkora üzlethelység általános raktárkészlettel való feltöltése? Cirka 3 misi áll a rendelkezésünkre.
Ebből már el lehet indulni vajon?
A nagykerek hajlamosak konszignációs készletet adni?
Előre is köszönöm a segítségeket!
"A városban ahol lakunk 1 horgászbolt van,ami 80% állateledel és 20% horgászcikk árusításában merül ki."
1 város 1 bolt, 20% horgászcikk...
Bizonyára óriási igény lehet horgászcikkekre, vágjatok bele!
(ja mégsem).
"Boltvezető papírotok van, vagy egy tanfolyam/alkalmazott költségeit is vonhatjuk le fejben a 3 millából?"
Nagyobb bolond vagy minta kérdező, mivel ez egyáltalán nem kell!
Van ilyen képzés persze, de boltot bárki nyithat "boltvezetői" nélkül is! Vagy szerinted a rengeteg kínai is elvégezte? :D :D :D
"A bevételt bele akarom forgatni amíg szükséges , nem kivenni."
Hallod az már megvan, hogy egy hónapba ti ketten mennyi pénzt esztek meg, fizettek ki számlákra, és adóba vagy bérleti díjba?
Ezeket kénytelen leszel "kivenni" a még egyelőre MEGJÓSOLHATATLAN bevételből is!
Azt kiderítetted már legalább, hogy hányan horgásznak egyáltalán a bolt egy kilométeres vonzáskörzetében?
Van a városban egyáltalán horgászegyesület?
Utolsó:
Igen van horgászegyesület (2 is),jómagam is horgász vagyok :)
Minden ismerősöm egy 60km-el arrébb lévő városba jár át mielőtt horgászni megy,hogy beszerezze a hozzá valókat. A városban lévő bolt takarmány ÉS horgászcikk bolt,javarészt takarmány.
A kiszemelt üzlet jelenleg is megbeszélés alatt van,havi cirka 100 a bérleti díj kb.
Kérdező! Falun élünk,hasonló Horgászbolttal,még lehet hogy 1 faluról is beszélünk :D
Parom hatalmas horgász,városba jár be vásárolni,mert itt semmi sincs,vagy csak gagyi dolgok. Sztem jó ötlet,sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!