Munkahely várható bedőlése megszűnése és bérleti szerződés 4 éves hosszabbítása között nincs némi ellentmondás?
A főnök szerint a cég annyira szarul áll, hogy néhány hónapon belül bedől, a nyarat már nem érjük meg.
Ugyanakkor bérel épületben működnek, és most írták alá a bérleti szerződést újabb 4 évre.
Meg X pozira új embert keresnek, noha senki se ment el (tehát plusz új ember jön)
Na most ha egy cég bedől, akkor minek 4 évre bérlemény és minek új ember?
Miből fizeti az új embert ha (állítása szerint) a meglevőek fizetését is alig tudja kiköhögni?
"Ez legyen a főnök gondja"
Sorry de én is ebből élek így az én gondom is! Sőt, én élek csak igazán ebből, mert a főnöknek van másik cége, ha ez bedől még ott a másik.
De én ebből és csak ebből élek.
"Még mindig jobb, hogy szólt, van idő új helyet keresni. "
lehet az a cél, a dolgozók maguktól menjenek el, és ne neki kelljen elküldeni, mert az neki sokba fog fájni (felmondási idő, végkielégítés)
"amikor 2-3 hete csúszik a fizetés..."
olyan itt már eddig is előfordult nem 1x és nem 2x...
" Mit foglalkozol te a cég ilyen ügyeivel?"
mert EBBŐL ÉLEK!! Marha nehéz a képlet, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!