Szerintetek mennyi egy Szépségszalon éves nettó bevétele ha mindennel foglalkozik?
Figyelt kérdés
Érdekelne mennyi lehet egy szalon éves bevétele. A szakdogámhoz kellene. Kiszámoltam valamit de nem tudom mennyire reális.2021. márc. 9. 11:34
1/4 anonim válasza:
Ez azért nagyban függ attól, hogy mekkora meg hol van. Nyilván más a bevétele egy pesti király utcán lévő szépségszalonnak, ahol egyszerre 8-10 ember dolgozik, meg más ha valaki zalában üzemeletet másodmagával egyet. Plusz nehéz is belőni ezt, mert a legtöbb szépségszalon katás vállalkozóként alkalmazza a dolgozókat és falsch módon csapódik le az árbevétel :)
De amúgy az éves adatok nyilvánosak, keress rá néhány szalonra és látni fogod az árbevételüket.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát én úgy terveztem először, hogy Szegeden a belvárosban helyezem el.5 alkalmazottam lenne, és igazából mindennel foglalkozna. Azt nem tudom, hogy mekkora lehet úgy átlagban az éves bevétele. Vagy hogy hány fő reális egy hónapra. Mármint emnynit tud kiszolgálni, ha 8 órában dolgoznak az alkalmazottak.
2021. márc. 9. 12:14
3/4 anonim válasza:
Oké, csak pl a szépségszalonnál sem mindegy, hogy valaki egy hónaljgyantára megy be, ami mindenestől megvan negyed óra alatt, vagy pedig egy fetéses-vágásos-mindenes fodrászkodásra, ami mondjuk 4 órát is elvehet. Szóval ezért mondom, hogy nézz meg pár beszámolót, hogy kinek mennyi a bevétele. A beszámolónál látni fogod az alkalmazotti létszámot is (ha van neki és nem alvállalkozókkal dolgoztat).
4/4 anonim válasza:
Keress hasonló cégeket és nézd meg a beszámolóját. Helyileg kb stimmeljen, alkalmazottak száma is hasonló legyen, abból nagyjából látni fogod mennyire reális ami neked kijött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!