Az a húsüzem tulajdonos akinek évi 10 milliárd forint az éves forgalma, mennyi lehet ebből a nettó megmaradó jövedelme?
Figyelt kérdés
Olyat hallottam, hogy kb. 10 % körül.
Szerintetek?
2020. jan. 9. 16:59
1/6 anonim válasza:
Megnézheted a cég beszámolóját a neten, abban van eredménykimutatás.
2/6 anonim válasza:
8-10 százalék körül, különben nem csinálná.
Hogy ebből mennyit és hogyan tud nettóként kivenni az más tészta. Legálisan kb 60 százalékot, de sok legális és illegális trükk létezik amivel 90 százalék fölé vihető ez a szám.
3/6 anonim válasza:
#2 vagyok, persze hogy megéri kevesebbért is dolgozni, csak ha egy egészséges szintet nem ér el a profit mértéke, akkor egy bér, adó, illeték, alapanyag, energia áremelés után pillanatok alatt veszteségesbe fordul a dolog. Ennek a határán egyensúlyozni tartósan nem lehet-illetve lehet, csak nincs jó vége.
4/6 A kérdező kommentje:
A kérdés konkrét cégről, konkrét személyről szól, de nyilván nem irhatom ki. Ügyes a tulajdonos, igazi siker ember, én ott dolgoztam sokáig vele
2020. jan. 11. 16:24
5/6 anonim válasza:
Képzelem, hogy nem kamu a kérdésed... ezért is töröltetted mikor írtam, hogy név alapján megtudod nézni az eredményüket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!