Szeretnék a közeljövőben nyitni egy látványpékséget ahol mindjárt lenne helyben értékesítés is.Szeretnék valami találó nevet adni az üzletnek szükségem lenne nevekre.Ti milyen nevet adnátok a pékségnek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 7. 14:59
1/4 anonim válasza:
Mélyhűtött vackokat fogsz látványsütni, vagy saját előállítású finomságokat? Nem mindegy...
Ha saját magad gyúrod-készíted, akkor legyél pl. Pék Palkó Vagy Pék Panna. :)
2/4 anonim válasza:
franciaországban már tilos pékségnek nevezni az ilyen fornetti és tsai jellegű boltokat.
CSak az lehet boulangerie, aki saját maga csinál mindent!
3/4 A kérdező kommentje:
Saját magam fogok készíteni mindent.Nem fagyasztos pékség.Minden frissen fog készülni helyben.
2021. márc. 7. 15:03
4/4 anonim válasza:
Akkor legyel Kovász, vagy Kiskovász, Kovászos. Most nagyon trendi es nagyon vonzo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!