Tartalomkészítők! Ti mit szóltok ahhoz, hogy eltűnnek a lájkok instagramról?
Már többször is felröppent a hír, de most úgy tűnik tényleg meg is valósítják. Több külföldi tartalomkészítő is megosztotta, hogy ő már nem látja őket.
Bár az eredeti cél ezzel elvileg a "valódi értékek" előtérbe helyezése és az egymás közti versengés csökkentése lenne, de azért engem valamennyire aggaszt a tendencia. Oké, látom, hogy hányan mentik el az adott fotót, de szerintem sokkal kevesebben, mint ahány embernek valójában tetszik... Nemrég indítottam a vállalkozásom, aminek az instagramon való elérés szerves részét képezi, és most igazságtalannak érzem ezt az egészet.
Szerintem megint azok jártak jól, akik "elkezdték időben" és már van egy hatalmas követőtáboruk, a többieknek meg ez hatalmas szívás. Tulajdonképpen mostantól úgy kell tartalmat gyártanod, hogy szinte nem kapsz visszacsatolást az ügyfélkörödtől.
Ki mit gondol erről?
Valamennyi visszacsatolás azért van (profilfelkeresések, például), de valóban elég vakrepülésnek tűnik az egész.
A tapasztalatom azonban az, hogy amikor valahol bezárnak egy ajtót, kinyílik helyette egy másik. Azaz valamilyen más jellegű visszajelzések fognak megerősödni helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!