Milyen "trükköt", logikát, stb. ilyesmit alkalmazhatnánk saját turkálónkba? ( . Hogy jobban menjen. )
Nekem lenne néhány ötletem :
1.) Menj el más turkálókba és nézz körül, csipegesd fel mások ötleteit... :-DD
2.) A szebb, minőségi darabokat tedd vállfára és ezeket add fix áron (árazd be őket egyedileg, a kevésbé szép holmikat tedd turkálóba és ezeket add kilós áron...
3.) Menj rá a gyerekruhákra, ezek jobban fogynak, mint a felnőtt holmik...
4.) Adj Bónuszokat a vásárlások után : 1000 forintos vásárlás után 5% (50 Ft) kedvezmény-jegy, amit a legközelebbi vásárlásakor beszámítasz majd (legyen mondjuk 1 hónapig érvényes)... Ezzel új vásárlásra "csalod" a Vevőket!.... :-D
5.) Vezess be "Akciós-napot" (pl. minden szerdán 5% árengedmény mindenkinek mindenből!)...
6.) Sok boltos használja a feromon-kölnit = 1-2 csepp feromonkölnit kell csepegtetni az eladandó termékek mellé, és sokkal jobban fogy minden a boltban!... (A feromonkölni az agyban szimpátiát, vonzódást vált ki úgy, hogy a delikvens nem is tud róla, a feromon irányítja az agyát)... Javaslom, ha női vevőket akarsz jobbára "becsalni", akkor férfiaknak való feromonkölnit szerezz be! (Vigyázz, mert ez a férfiakra taszító hatással bír!)...
Na, remélem jó ötleteket adtam!... :-DDD
Én csak elmondom, h milyen turkálókba megyek be szívesen, és milyenekbe nem... Aztán leszűröd magadnak, amit szeretnél :)
Szívesen:
- ha kedélyes az eladó, de nem tukmálós
- ha rendezve vannak a holmik, vállfákon, és kategorizálva, nem egymásra hányva, meg ing mellett a nadrág, szoknya mellett a függöny...
- ha minőségi áruk vannak (és esetleg a nem minőségire fel van tüntetve, h rongynak, rövidárunak)
- ha egyértelműen kiderül, mennyibe kerül, és nem sokallom érte az árat (magyarán vki azért megy sztem turkálóba, mert olcsóbban szeretne szép, vagy viselhető ruhákhoz jutni)
- ha van lehetőség felpróbálni a ruhát
- ha van lehetőség javíttatni (pl ha mondjuk egy blúz baromira megtetszik, de 7 gomb helyett csak 4 van rajta, akkor van lehetőség mondjuk gombot venni hozzá, de még jobb, ha nem kell megvenni, hanem egyből kipótolják)
- ha jó illat van benn (nem feromonra gondoltam, mint amit egy fentebbi válaszoló írt, hanem öblítőillat, ilyesmi)
- ha rendszeresen frissül az árukészlet, nem ugyanazok között kell kutatni minden hónapban...
- ha találni márkás holmit is, amit amúgy boltban nem vennél meg. (ez csak mellékes, ha nem találni, de a többi helyén van, ugyanolyan szívesen válogatok)
- és ha van elég hely nézelődni.
Nem szívesen
- kb ha a fentebbiek nem teljesülnek
- ha minden egymásra van hányva, rendszertelenül, férfi-női-gyerek holmi egy rakáson, szoknya-nadrág-ing egy rakáson...
- ha olyan árat kérnek el érte, amit én sokallanék a darabért (lehet akármilyen nívós a hely, én egy pólóért akkor sem fogok többezer forintot kiadni, még ha a Teréz krt-on vettem is...)
- ha tipikus turkáló szag van, vagyis az az áporodott, dohos, ruhaszag...
- ha kinéznek az üzletből engem, mert nem választottam semmit, vagy mert csak 1 dbbal állok sorba a pénztárnál
- ha a turkáló olyan, mint egy ócskapiac (én oda ruhát venni megyek, nem akarok gyerekjátékok, és elkopott kakukkos órák között lavírozni)
így hirtelen ezek jutottak eszembe. :)
24/L
húú ez a feromon nagyon durva!!! Teljesen elképedtem milyen aljas trükkjeik vannak :S
ez már a személyiségi jogok sértése határát surolja sztem :S
mért kell már mindent de mindent bevetni a hasznon reményében? Hm??
Egyébként, csak érdekességként mondom:
- a frissen sült kenyér illata állítólag vásárlásra buzdítja az oda érkezőt,
- 5 %-os engedményre még nem reagálnak a vevők, a hatásos a 10-60%-ig terjed nagyjából! Marketinget tanultam, és így vagyunk "kódolva", hogy az egyik véglet még túl kicsi engedmény, hogy megérje, a másik pedig már túl nagy, hogy hihető legyen. (mint pl. az un. "lélektani" ár: 999 Ft - ennél nem tudatosul elsőre, hogy az bizony 1000 Ft).
23:28-nak
Ja,... ja...
Hajlakkot, közönséges kölnit, illatpermetet szórhatsz bármire, semmi hatása sem lesz.
A feromon egész másképp működik : ennek az illatát NEM ÉRZED, viszont az agynak egy olyan központjára hat, amire semmi befolyásod nincs!
Elmesélem neked (magam sem hittem volna!), hogyha feromonkölnit használok, akkor kb. 20 méteres körzetben a pasik agya leblokkol, mint akiknek kimosták az agyát, szeme kiguvvad és el vannak kápráztatva!!! :-DDD
Hihetetlen hatása van, sokáig én sem akartam elhinni, egy ideig azt hittem, csak én magyarázom bele a történtekbe, hogy ez a feromon miatt van...
DE NEM!... Mert vagy 50x kipróbáltam kölnivel, kölni nélkül, és ilyen véletlen nincs, hogy mindig CSAK AKKOR száll el a pasik agya, ha magamra csöppentek 2 csöpp feromont?!
Na, ugyanez van a boltokban : ahol a vevő agya érzékeli ezt a feromont, az a termék tetszeni fog neki, csak akkor nem fogja megvenni, ha a mérete nem jó rá, de az már nem fogja érdekelni, hogy hupilila, sőt rajongani fog a hupililáért!!! :-DDDD
(De vigyázat! A női feromon a férfiakra van vonzó hatással, a nőkre egyenesen taszító, tehát nem ajánlott akkor használni egy nőnek, amikor felvételi riportra megy és ott női főnök van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!