Érdemes belekezdeni egy saját cégbe?
Sziasztok! 17éves vagyok jelenleg gépésznek tanulok azon belül gépi forgácsoló de persze a szamár létrát megjárva szerszám készítő szeretnék lenne.
Mivel hiányszakma arra gondoltam nyitnék majd késöbbiekben egy saját céget. (CNC, Gépiforgácsolós, Szerszámkészítő stb..)
Nah de térjünk is a lényegre: Ha már a kezembe lessz a szakma illetve mindenem meglessz, szeretnék egy saját céget alakítani. Esetleg valaki jár hasonló helyzetben mint én ? nem nagyon értek még az üzleti részekhez ezért is fordulok hozzátok :) Mennyi pénz kellene hozzá, illetve valamilyen EU-s pályázaton lehetne-e pénzt szerezni hozzá? Vagy hogyan mennek az eféle dolgok?
Sok mindent lehet.
A sikeres cégnek a jó és megbízható szolgáltatás a legnagyobb titka. Éppen ezért valószínüleg neked az lenne a legjobb, ha pár évet eltöltenél a szakmádban mint alkalmazott. Persze olyan helyen ahhol tanúlhatsz.
Közben pedig tanúlhatnál a vállalkozásról is. Vállalkozónak lenni is egy külön szakma. Sajátos mentalitással.
Nézd meg ezt a két oldalt!
És kezd el elolvasni ezeket!:
S csak azután lenne érdemes elmenni egy könyvelőhöz.
Köszönöm válaszaitokat :) Esetleg nem tudjátok mennyibe fáj egy cég alapítás megközelítő összeg jól jönne :)
körübelül mennyibe kerül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!